Mahkeme ceza verdi, CHP partiden uzaklaştırdı. İşte Beşiktaş’ta yaşananlar, tüm siyasi bağlantılar… İşte o isimler…

Twitter hesabından hakaret ettiği iddiasıyla dava açılan eski CHP’li Ali İzzet Oral İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıktı ve cezaya çarptırıldı. Edinilen bilgiye göre konu hakkında benzer bir çok dava bulunuyor ve halen devam ediyor.
Bu kişinin CHP içinde Genel başkan, milletvekilleri ve beledişye başkanı ve meclis üyelerini dahil sayısız partiliye hakaret ettiği vurgulandı. Sürekli hakaret ettiğini söylenerek, davada, bunların siyasi eleştiri olmadığı ve paylaşımların eleştiri sınırını aştığı, kendisinin de partili olduğu ve cezalandırılması istendiği belirtildi.

HÜRRİYET GAZETESİ HABER YAPTI

Hürriyet Gazetesinden Özge Eğrikar’ın haberine göre;
Mahkeme sanık Ali İzzet Oral’ın suçunun sabit olduğunu belirtti. Oral’ın hakaret suçundan 442 gün adli para cezası ile cezalandırılmasına hükmeden mahkeme, sanığın günlüğü 20 liradan toplam 8 bin 840 lira para cezasına çarptırılmasına karar verdi.

CHP GENEL BAŞKANI DAHİL MİLLETVEKİLLERİ VE İLÇE YÖNETİMİNE BİLE HAKARET ETMİŞ, KÜFÜRLÜ PAYLAŞIMLAR YAPMIŞ

Edinilen bilgiye göre Ali İzzet Oral’ın kendi ve akrabalarına iş veya görev verilmesini istediği bu olmayınca partili olmasına rağmen belediye ve CHP aleyhine sosyal medyadan defalarca hakaret hatta küfürler ettiği belirtildi. Öte yandan bazı kadın meclis üyelerine dahi hakaret ederek mayolu fotoğraflarını paylaştığı, ilçe ve belediye çalışanlarını tehtide varan paylaşımlar yaptığı için defalarca kınandığı da vurgulandı. Bir çok partili tarafından Ali İzzet Oral’ın işin rengine ve gidişatına göre tutarsız paylaşımlar yaptığı da kaydediliyor.
Hatta partililerce kendisinin bir süre önce belediyede zabıta olarak çalıştığı, ilçe teşkilatında da görev aldığı, yeniden iş istediği ve çocuğunu işe yerleştirmek istediği de belirtiliyor.

PARTİDEN ATILIP, UZAKLAŞTIRILDILAR AMA BELEDİYE VE İŞTİRAKLERİ YILLARDIR BIRAKMADILAR

Öte yandan, Özellikle CHP Genel Başkanı ve bazı milletvekilleri hakkında ayrıca ilçe örgütüne ‘Örg.T’ dediği için hakkında şikayetlerde bulunan Ali İzzet Oral’ın parti içinde atılma gerekçesi ile bu hakaret ve küfüre varan söylemleri nedeniyle soruşturmasının gündeme geldiği belirtildi. Ali İzzet Oral’ın partiden atılmamak için istifa ettiği ve başka partililerle hareket ettiği de belirtilenler arasında…

İŞTE O İSİMLER…
KAÇAK BÜFE– OTOPARK İŞLETMECİLİĞİ—AİLECE BELEDİYE İŞ— ÇİFTER MAAŞlAR— VE SİYASİ BAĞLANTILAR— BEŞİKTAŞLILAR TEMİZLİK ŞART DİYOR

Ali İzzet Oral’ın başta partiden atılan ve yönetiminde bulunduğu eski ilçe başkanı Uğur Gedik olmak üzere, eski meclis üyeleri Bülent Tatar, mustafa Kantar, Mustafa Mercan, Oğuz Tosun, Safiye Taylan, Murat Uluhan ile birliikte hareket ettikleri siyasilerce belirtiliyor. Mustafa Kantar’ın Beşiktaş’ta hazine arazisine büfe yaptırdığı ve yıkıldığı tespit edilirken, düğün salonu altındaki otoparkı işlettikleri, komisyonlar, belediye ve beltaş yönetim kurulu üyeliğinden de çifter maaş aldıkları öne sürülüyor. Beltaş yönetim kurulu başkanı Ayça Akpek zamanında Beşiktaş Belediyesinden alınıp, Beltaş’a devredilen milyonluk reklam panoları da günlerce konuşuldu. Ancak Ankaradaki ağababalar sayesinde görev aldığı da dilden dile konuşuldu. Diğer yandan Uğur Gedik’inde yakınlarını meclis üyesi ve bir çok komisyon ile yönetimde üye yaptığı, isimleri biz de saklı en yakın bir çok akrabalarını da belediyede işe yerleştirildiği ve ruhsat işleri yaptığı belirtiliyor. Hatta bir iş adamından ruhsat işi için para istediği de polis tapelerine dinlemelere takıldığı ortaya çıktı. Bu kişilerin her dönem bu tür işlerin içinde oldukları da CHP’lilerce dillendiriliyor. İşlerinin yapılmadığı zaman sosyal medyaya belgeler verildiği, hakaret edildiği, haber uçurulduğu CHP karşıtı ulusal nedya dahil haber yaptırıldığı ve siyasilerin baskı altına alındığı da belirtilen konuların başında geliyor. Bunların tümünün de arşiv altında olduğu belirtiliyor. Beşiktaş Belediyesinde bu türden işlerin olmaması için, adaylık anlamında herkesin gözden geçirilmesi ve köklü bir temizlik yapılması isteniyor.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞINCA YOLSUZLUK İDDİALARI NEDENİYLE GÖREVDEN ALINAN BAŞKANIN AİLECE EN HAS ADAMLARIYDI YOLLAR AYRILINCA KİTAP YAZDIKLARI ADETA MUHBİRLİK YAPTIKLARI ORTAYA ÇIKTI!..

Diğer yandan Ali İzzet Oral’ın seçim öncesi CHP meclis üyelerini değiştirdiği için sahtekarlık vurgusu ile partiden atılan ve Murat Hazinedar’ın yıllarda maaşlı baş danışmanlığını yapan ve birliktelik bozulunca kitap yazan eski İlçe CHP Başkanı Uğur Gedik‘in de yakın çalışma arkadaşı eğitim ve kültürden sorumlu olduğu ve yazdığı kitaplarda bu isimlerden bahsetmediği bazı meclis üyeleri ve sosyal medya hesapları ile iş birlikteliği içinde hareket ettikleri vurgulandı.

GEDİKLERİN DOSYASI KABARIK!..
Rüşvet isterken polis tapelerine yakalandı haberi ve CHP Beşiktaş Belediye Başkanlığı seçimlerinde liste sahtekarlığı nedeniyle haber olan ve CHP’den atılan ilçe başkanı Uğur Gedik ve yakın çalışma arkadaşı sosyal medyadan hakaretler nedeniyle ceza alan eski belediye zabıtası Ali İzzet Oral eğlencede…

BELEDiYE ZABITASI OLMASINA RAĞMEN KENDİNİ YAZAR GAZETECİ DANIŞMAN OLARAK TANITTIĞI, KENDİNE VE YAKINLARINA İSTEDİĞİ ÖNE SÜRÜLDÜ, HAKARET VE TEHTİD AMAÇLI PAYLAŞIMLAR YAPTIĞI ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar hakkında da bir çok iddia bulunuyor. Hazinedar, Beşiktaş CHP eski ilçe başkanı Uğur Gedik’e partiden atıldıktan sonra danışmanlık görevi vermişti. Hatta murat hazinedar, mustafa sarıgül ve oğuz kaan salıcı ile meclis üyeleri listelerini bir gün önce değiştirdikleri ve başka imzalarla sundukları medyada sıkça yer aldı. Bu arada Veli Ağbabanın’da bazı meclis üyesi ve yönetimde etkili olduğu da basında yer aldı.
Öte yandan; partiden atılan Uğur Gedik’in ilçede yardımcısı olan Ali İzzet Oral’ında iş istediği veya oğlunu belediye ile Beltaş’a sokmaya çalıştığı karşılık bulamayınca sosyal medyadan işbirliği içinde olduğu siyasiler ve diğer siyasi arkadaşları olan ve halen CHP üyesi olan Atilla Aksel olduğu iddia edilen bilge solyumruk adlı sahte hesap başta olmak üzere bazı sosyal medya hesapları ile taciz, hakaret, şantaj ve iftira niteliğinde çirkin ve gerçek olmayan paylaşımlar, hatta algıya yönelik kitap yazdığı belirtiliyor. Bu kişilerin birbirlerini etiketleyen duyurularını paylaşan ve beğenen birçok sosyal medya etkinliğinin tespit edildiği öğrenildi.
Öte yandan, Ali İzzet Oral’ın Kendini siyasi, eski bir belediye zabıtası olmasına rağmen, yazar, gazeteci, danışman olarak tanıttığı da öne sürülüyor. Mahkemede de bu konunun gündeme getirildiği ve tespit edilen paylaşımlar nedeniyle ceza verildiği ortaya çıktı.

CHP’den uzaklaştırılan Uğur Gedik ve Ali İzzet Oral’ın İmardan sorumlu olarak birçok dönem Beşiktaş meclis üyesi olan Bülent Tatar ile de çok yakın oldukları bildiriliyor. Bu isimlerin bir çok haber de sıkça adları geçiyor.

BENZER HABER:
SEÇİM ÖNCESİ ORTAKLAŞA YAPTIKLARI PAYLAŞIMLAR VE SİLDİKLERİ ORTAYA ÇIKTI. İŞTE SADECE EKREM İMAMOĞLU, RIZA AKPOLAT, ERDOĞAN TOPRAK VE İNAN GÜNEY HAKKINDA O ÇİRKİN PAYLAŞIMLARIN ARŞİV GÖRÜNTÜLERİ

Ali İzzet Oral ve Uğur Gedik’in ortaklaşa hareket ettikleri, Oral’ın sosyal medyadan yaptığı paylaşımları istediklerini elde edince veya devir değiştikçe sildiği, aksi taktirde başka amaçlar doğrultusun da kullandığı da belirtiliyor ve bazı örnekler ortaya çıktı!.. Diğet yandan birlikte hareket ettikleri Mustafa Kantar ve Mustafa Mercan’ın da, ilçede destekledikleri başkan adayına karşı Rıza Akpolat, Erdoğan Toprak hakkında sosyal medyada paylaşım yaptırdıkları da siyasilerce belirtiliyor. İşte son dönem seçilenler ve bazı isimler hakkında yazdıkları ve sonradan sildiklerinden bazı örnekler… Ancak silinen paylaşımların tamamı arşivlendi ve belgelendi!..