Ulus Mahallesi Muhtarı küfürbaz Kadriye Gedik haberi okuma rekoru kırdı!..

Küfürbaz Muhtar kim? adlı haber sitede 25.526 kez okundu. Haber şöyleydi:
Kadın… Anne… Muhtar… Ve Sinkaflı Küfür… Ulus Mahallesi Muhtarı Kadriye Gedik “Beleş gezi!..” haberi ve belediyede danışman olan kocası Uğur Gedik’in partiden atılması ile ilgili çıkan haberler üzerine ağzını bozdu!..

MURAT HAZİNEDAR İLE AYNI EKİPTELERDİ SEÇİM ÖNCESİ CHP’NİN BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI VE MECLİS ÜYELİĞİ ADAY LİSTELERİNİ DEĞİŞTİREREK SAHTECİLİĞE İMZA ATTIKLARI ORTAYA ÇIKTI HABER OLDU!..

Bilindiği gibi Murat Hazinedar, muhtarlar ve meclis üyeleri, başta Kıbrıs Merit Otel olmak üzere, birçok yurt dışı ve Türkiye turlarına çıktı. Ceplerinden beş kuruş harcamadıkları iddiaları üzerine bunu bir gezi toplu fotoğrafı ve yazı ile okuyucularına duyuran Gazete Beşiktaş bu kişilerin tepkisini çekti.

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU PARTİDEN ATTI

Seçimden önce de CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibinin yaptığı listenin Beşiktaş İlçe Başkanı Uğur Gedik tarafından değiştirildiği iddiaları tüm basında yer almış ve bu olay neticesi Beşiktaş’ta seçimlere CHP’nin katılmıası bile tehlikeye girmişti. Haberlere ve ulusal basındaki köşe yazarlarınında yazdığı gibi bu konuda da büyük rant iddiaları gündeme geldi. Seçimler sonrası genel merkez Uğur Gedik’i partiden atmıştı.

İŞ ADAMINDAN PARA İSTERKEN POLİSE TAKILDI

Ayrıca Gedik’in 20 bin lira para isterken telefon tapelerine takıldığı ve rüşvetin belgesi diye yine gazetelere manşet olmuştu. Tüm bunlara rağmen Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar CHP Genel Merkezi ve genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu dinlemeyerek Uğur Gedik’e danışman olarak görev verdi. Makam aracı, şöför ve maaşla ödüllendirdi.

DAHA ÖNCE DEKİ DÖNEMDE DE 3 YERDEN MAAŞ ALDIĞI İÇİN SORUŞTURULDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Gedik’in daha önceki dönemde de ilçe başkanı olduğu halde, belediye ve kuruluşları dahil 3 yerden birden maaş aldığı gerekçesiyle soruşturulduğu öğrenildi.
Bunlar ortada iken;
Seçilmiş bir kişinin ve günde onlarca vatandaşla muhatap olan bir kadının sadece işlerini yapan gazetecilerin ölmüş annelerine yönelik iğrenç sözleri infial uyandırdı. Terbiye sınırlarını aşan bu kişinin muhtarlık yapması da sorgulanmaya başlandı. Bağımsız hareket etmesi beklenen ve ilçenin en büyük mülki amiri Kaymakamlığa karşı sorumluluğu olan bu kişi ile ilgili şikayette de bulunacağımız aşikardır.

BU NASIL BIR ANNE NASIL BIR İNSANDIR!?..

Gazete çalışanları konu ile ilgili şu özet bilgileri verdi: “Vatandaşların talebi üzerine muhtarlığa 15 yıldır yaptığımız gibi yine ücretsiz gazete götürdük. Anlamsız hareketler ve oldukça agresif bir tutum içinde davranış gösterdiğini tespit ettik. Saygı ve terbiye sınırlarını aşan ve bir kadından beklenmeyen tavırlar sergiliyordu. Muhtar olduğu halde, CHP üyesi olduğunu söyledi, kartvizitini verdi. Bunun üzerine olayı gazete merkezine gelerek üst düzey yetkililere anlattık.
Yetkili telefonla kendisini arayarak, olayı anlamaya çalışırken, bir anda “Niye yazıyorsunuz her şeyi” diyerek annelere yönelik O……. çocukları diyerek sinkaflı bir küfür etti.
Yanıtı beklemeden de telefonu kapattı.”

DİNİMİZDE ÖLMÜŞ İNSANLARA RAHMET OKUNUR

Gazete çalışanları daha sonra konu hakkında şunları söylediler; “Kendisine tekrar ulaşılamayınca, gazete sorumlusu Kadriye Gedik’in CHP ilçe başkanlığından atıldıktan sonra Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın belediyede danışman olan eşi Uğur Gedik’i arayarak durumu anlamaya çalıştı.

BELEDİYE BAŞKANI İLE BİR OLUP HAKLARINDAKİ HABERLER OKUNMASIN DİYE GAZETE TOPLATMAYA KALKTILAR

Gedik, karısını aradı ve bize dönerek “Evet küfür etmiş. Gazetenin habercilik anlayışının sorgulaması yanlış bir tutum” dedi.
Ayrıca gazetede çıkan haberlerin de doğru olduğunu teyit etti. Her zamanda kendilerine söz hakkı verdiğimizi söyledi.”
Bunun üzerine, kem sözün sahibine ait olduğunu belirterek, iğrenç söylemi eşine ve kendisine aynen iade ettik. Ayrıca basın özgürlüğü ve haber alma hürriyeti adına, emekçilere yapılan bu çirkin tutumu kınadığımızı da bildirdik.

BU AHLAKSIZ İŞİ ÖZÜR DE TEMİZLEMEZ!..

Öte yandan tüm telefon konuşmalarının hoparlörden dinleyerek olaylara şahit olduklarını söyleyen gazete çalışanları yasal hakları saklı kalmak kaydıyla siyasi ve basın örgütleri başta olmak üzere her türlü platformda bu işin sonuna kadar takipçisi olacaklarını bu tür kişilerin her dönem böylesine çıkar ilişkileri içinde olduğunu kaydettiler. Kamuoyunun bilgisine sunulur.
Muzaffer TOPAL

Ulus muhtarı kadriye gedik
Ulus Mahallesinin küfürbaz muhtarı Kadriye Gedik.
AHLAKSIZ TAVIRLARI SOSYAL MEDYADAN DA DEVAM ETTİRDİĞİ ORTAYA ÇIKTI!..

Gazetecilere, kocası Uğur Gedik’in rüşvet ve liste sahtekarlığı iddialarını ve danışmanı oldukları Murat Hazinedar eliyle gittikleri yurt dışı gezilerini belgelerle yazdığı için o………ç…….. şeklinde kendine yakışır biçimde küfür eden ve telefonu kapatan Ulus Mahallesi Muhtarı Kadriye Gedik, önce ailesi aracılığıyla mesajlar attırdı!.. Sonra bu ahlaksız tutumunu resmi Facebook hesabından da sürdürdü… Ancak daha sonra tespit edildiğini anlayınca sildi ve hesabı kilitledi.
İşte o Ulus Mahallesi Muhtarı Kadriye Gedik’in küfür ve tehtid içeren profil fotoğrafı ve terbiyesiz paylaşımı!..

***

İŞTE GELİŞMELER!..
KARI KOCA GEDİK AİLESİ BİR KEZ DE MAHKEMEDE YARGI ÖNÜNDE ADETA MAHKUM OLDULAR!..

Mahkeme biz gazetecileri haklı buldu!.. Haberin doğru olmadığı ve ceza almamız yönünde dava açan Uğıur Gedik ve Kadriye Gedik adlı karı kocayla ilgili yaptıklarını bir de ifade vererek tüm yönleriyle anlattık. Mahkeme tutanaklarında da görüleceği üzere tüm belgeleri ortaya koyduk. Hatta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun söylediklerini ve bu kişiyi partiden attığını Murat Hazinedar’ın da Belediyeye alarak maaş verdiğini kayıtlara geçirdik. Nasıl rüşvet istendiğini, polis dinlemelerini, beleş gezileri, küfür olayını ve ahlaksız paylaşımların ve basın hürriyeti ve kamuoyu adına görev yapan gazetecilerin, anayasal hakkımız olan gazete dağıtımlarını dahi engellediklerini hepsini resmi kayıtlara geçirdik. Mahkeme konu hakkında sayfalar dolusu gerekçe yazarak gazetecilik ve habercilik yaptığımızı vurgulayarak, haklılığımızı ortaya koydu ve kamuoyunda olduğu gibi bir kez de yargı önünde mahkum oldular.

One comment
  1. Sizden daha güzel haberler bekliyorum . Meyve veren ağaç taşlanır. İşiniz zor.

Comments are closed.