Beşiktaş’ta yoga ve pilates buluşmaları!

Beşiktaş Belediyesi, yaz boyunca Beşiktaş’ın farklı noktalarında sağlıklı bir yaşam için yoga ve pilates buluşmaları düzenliyor. “Hareket Et Beşiktaş” temasıyla Beşiktaşlıları sporla buluşturan etkinlikte çalışmalar uzman eğitmenlerle birlikte gerçekleştirilecek.

İlçedeki komşularının yaşam kalitesini artırmaya dönük çalışmalar yapan Beşiktaş Belediyesi “Hareket Et Beşiktaş” temasıyla Beşiktaşlıları spora davet ediyor. Bu kapsamda 13 Haziran itibarıyla Beşiktaş Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünün koordinasyonuyla yaz boyunca hafta içi her gün Abbasağa ve Sanatçılar parklarında, İsmet İnönü Spor Tesisinde ise haftanın üç günü yoga ve pilates buluşmaları düzenlenecek.

Yoga, pilates, zumba ve egzersiz hareketleri ile yaz ayları boyunca hem zinde kalacak hem de kent yaşamının stresinden uzaklaşacak olan katılımcılar kendi matlarını getirerek etkinliğe katılabilirken, İsmet İnönü Spor Tesisinde matlar Beşiktaş Belediyesi tarafından temin edilecek. Uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilecek olan tüm etkinliklere katılım ücretsiz olacak.

Program:

Abbasağa Parkı

Tarih: Hafta içi her gün

Saat: 18.30-20.00

Adres: Cihannuma Mah. Abbasağa Parkı Beşiktaş

Sanatçılar Parkı

Tarih: Hafta içi her gün

Saat: 18.30-20.00

Adres: Akat Mah. Tepecik Yolu No:11A Beşiktaş

İsmet İnönü Spor Tesisi

Tarih: Pazartesi, Çarşamba ve Cuma

Saat: 09.00-10.00

Adres: Levent Mah. Uğur Mumcu Caddesi, No:3/A Beşiktaş

Detaylar

• Katılım ücretsiz olarak halka açıktır.

• Katılımcılar park etkinliklerine kendi matlarını getirerek katılabilir.

• İsmet İnönü Spor Tesisinde mat dağıtımı yapılacaktır.