Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan’dan tepki: Beşiktaş’ı kirletemeyeceksiniz!

Daha önce de Bebek sahilinde görülen çirkin görüntüler şimdi de Beşiktaş Dikilitaş’ta meydana geldi. Kamuya açık yerde cinsel ilişkiye girenler anında yakalandı. Aynı görüntüler üzerine Beşiktaş’ın genç ve başarılı Kaymakamı Önder Bakan bir mesaj yayınladı ve güzelim Beşiktaş’ın son zamanlarda bu tür görüntüler ve olaylarla kirletmek isteyenler olduğunun altı çizildi ve kesinlikle bu tür olaylara müsaade edilmeyeceği, mücadelenin anında yapıldığı belirtti.

Beşiktaş’ta üst üste yaşanan 2 olay sonrası neler oluyor denmeye başlandı?..  Planlı bir hareketin mi başlatılmak istendiği sorgulanırken, güvenlik güçleri harekete geçtiği ve olaylara anında müdahale ettiği öğrenildi.
Daha önce de Bebek sahilinde görülen çirkin görüntüler şimdi de Beşiktaş Dikilitaş’ta meydana geldi. Kamuya açık yerde cinsel ilişkiye girenler anında yakalandı. Aynı görüntüler üzerine Beşiktaş’ın genç ve başarılı  Kaymakamı Önder Bakan bir mesaj yayınladı ve güzelim Beşiktaş’ın son zamanlarda bu tür görüntüler ve olaylarla kirletmek isteyenler olduğunun altı çizildi ve kesinlikle bu tür olaylara müsaade edilmeyeceği, mücadelenin anında yapıldığı belirtti.
Türkiye’de 31 Mayıs günü başlayan kamuya açık alanlarda cinsel ilişki ve çıplaklık görüntülerine bir yenisi daha eklendi. 
Önceki akşam İstanbul Beşiktaş’ta çekilen görüntülerde bir çift yağmura ve çevredekilere aldırış etmeden uzun süre araba üzerinde ilişkiye girdi. Çift, kendilerine tepki gösteren bir kişinin “otele gidin evinize gidin” sözlerine de “Sanane lan” diyerek tepki göstermesi dikkat çekti.
Öte yandan son dönemde artan cinsel ilişki ve çıplak yürüyen vatandaşlara dair haberlerin çoğalması kamuoyunda “neler oluyor” sorusunun sorulmasına da neden oldu. 
Daha önce Bebek’te cinsel ilişkiye giren bir çift ile başlayan görüntülere daha sonra birçok yerden gelen cinsel ilişki videoları ve çıplak yürüyen vatandaşlar olmuştu.