Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’tan bayram kutlaması

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Belediye Binası’ndaki çalışma arkadaşlarının Ramazan Bayramlarını ve 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günlerini kutladı. Akpolat, “Emekleriyle yaşamımızı güzelleştiren tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu olsun.” paylaşımında bulundu.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Belediye Binası’ndaki çalışma arkadaşlarının hem Ramazaman Bayramı’nı hem de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günlerini kutladı. Başkan Akpolat, Twitter hesabından yaptığı paylaşımında, “Bugün belediye binamızdaki çalışma arkadaşlarımın, Ramazan Bayramlarını ve 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günlerini kutladım. Beraberce sağlıkla, mutlulukla nice güzel bayramlara…” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan, bugün yaptığı bir diğer paylaşımında da Rıza Akpolat, “Emekleriyle yaşamımızı güzelleştiren, çalışan, üreten ve hayatımıza değer katan tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu olsun.” ifadelerine yer vererk, emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

“Veteriner hekimlerin günü kutlu olsun”

Beşiktaş Belediyes Başkanı Rıza Akpolat, 30 Nisan Dünya Veteriner Hekimler Günü” dolayısıyla paylaşımda bulundu. Başkan Rıza Akpolat, “Beşiktaşımızda 7/24 mesai düzeniyle daima can dostlarımızın sağlığı için büyük bir özveriyle çalışan veteriner hekimlerimiz başta olmak üzere, tüm veteriner hekimlerin günü kutlu olsun.” sözleriyle 30 Nisan Dünya Veteriner Hekimler Günü’nü kutladı.

Satın alma sahiplen

Beşiktaş Belediyesi, Engelli Kedi Bakımevi’nde görev yapan Veteriner Hekim Muhammed İkbal Turgut ile Mırmır ile kurduğu bağın öyküsünü paylaştı. Başkan Akpolat’ında kendi Twitter hesabında paylaştığı bu öyküyü, Veteriner Hekim Muhammed İkbal Turgut videoda şu ifadelerle aktardı:

“Merhabalar, ismim Muhammed İkbal Turgut. Beşiktaş Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nde veteriner hekim olarak görev yapmaktayım. Belediyemizin  Engelli Kedi Bakımevi’nde ekiple beraber her gün rutin kontrollerimiz için geliyoruz. Tedaviye ihtiyacı olan dostlarımıza, gerekli olan tedaviyi her gün burada gerçekleştiriyoruz. Bu tedavi sırasında bir dostumuz benim kucağıma atladı. Bir gün, iki gün, üç gün derken bu sürekli devam etti ve böylece aramızda ilginç ve farklı çok güzel bir bağ oluştu.

Mırmır’ı sahiplenmeye karar verdim. Kendisi bundan sonra yaşamına benimle devam edecek. Bugün mesai bitiminden sonra eve gideceğiz ve tedavilerini evde devam ettireceğim ben.

Herkese sağlıklı, güzel, mutlu günler dilerim.”

Saha Çözüm ekibiyle birlikte çözüm üretmeye devam!

Türkiye’de ilk kez Beşiktaş’ta başlatılan Saha Çözüm Hareketi kapsamında Saha Çözüm ekibi ile birlikte vatandaşların ihtiyaçlarına çözüm üretmeye devam ettiklerini duyuran Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, “Türkiye’de ilk kez Beşiktaş’ta başlattığımız Saha Çözüm Hareketi kapsamında Saha Çözüm ekibimizle birlikte komşularımıza Semt Kartlarını ulaştırarak, talep ve önerilerini dinlemeye ve çözüm üretmeye devam ediyoruz.” dedi.

Genç Başkan üniversiteli gençlerle tecrübelerini paylaştı

Beşiktaş’ın genç Belediye Başkanı Rıza Akpolat, mezun olduğu Sakarya Üniversitesi’ndeki “Kentsel Sorunların Yönetimi”  dersine konuk olarak, gençlerle tecrübelerini paylaştı. Başkan Akpolat, konuyla ilgili yaptığı paylaşımında aşağıdaki ifadelere yer verdi:

“Mezunu olduğum Sakarya Üniversitesi’nde ‘Kentsel Sorunların Yönetimi’ dersinde gençlerle Beşiktaş’taki kent yönetimine dair tecrübelerimi paylaştım. Üzerimizde emeği olan tüm hocalarıma ve benim için çok anlamlı olan bu sohbete katılan öğrenci arkadaşlarıma teşekkür ederim.”

Ramazan Bayramlarını ve 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamasından kareler: