Görev değişimi töreni gerçekleştirildi! Yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Türkoğlu oldu

Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Türkoğlu’nun göreve başladığını duyurdu.

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Nesrin Kakırman’ın yerine, Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Türkoğlu göreve başladı. Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Özcan Türkoğlu’nun Göreve Başlama Mesajını yayınladı. Türkoğlu, mesajında aşağıdaki ifadelere yer verdi:

“18 Şubat 2022 tarihi itibariyle Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Eğitim ve öğretimde her daim güçlü, coğrafik ve turistik güzellikleri ile de huzur veren güzide ilçemiz Beşiktaş’ta görev yapmanın heyecanını, mutluluğunu ve kıvancını yaşıyorum. Bizlerden önce ilçemize, ilçemizin kıymetli insanlarına, geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımıza ve gençlerimize emeği geçen değerli eğitim neferlerine gönülden teşekkür ediyorum.

Şahsıma tevdi edilen bu kutsal görevin gururunu taşımakla birlikte bu görevin büyük bir sorumluluğu üstlenmek anlamına geldiğinin de farkındayım. Beşiktaş İlçesi Millî Eğitim Müdürlüğü camiasının kıymetli yol arkadaşları ile birlikte olmanın verdiği onur ve heyecanı içindeyim.  

Bakanlığımızın belirlediği eğitim politikalarını, bütün paydaşlarımızla beraber gönül ve elbirliğiyle üstün vazife şuuru ve anlayışı içerisinde gerçekleştireceğiz. Sivil toplum ve katılımcılık ilkelerine bağlı kalarak; geleceğimizin teminatı ve hazinesi olan öğrencilerimizin, her şeyin en güzeli ve en iyisine layık olduğu bilinci ile hareket edeceğiz.  

Okuyan, araştıran, düşünen, bilim ve teknolojiyi yararlı bir şekilde kullanan, milli ve manevi değerlere bağlı insani değerleri özümsemiş, kendine güvenen bireyler yetiştirmek hedefimizdir. Değerli ekibimizle birlikte bunu başarmak için büyük bir gayret ve inançla çalışacağız.  İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü çatısı altında görev yapan bütün yol arkadaşlarıma, saygıdeğer velilerimize, sevgili gençlerimize sağlık, mutluluk ve başarılar temenni eder, saygı ve sevgilerimi sunarım.      

Bu duygu ve düşüncelerle Sayın Kaymakamımız, Sayın Belediye Başkanımız, sivil toplum kuruluşlarımız, üniversitelerimiz, velilerimiz ve diğer tüm paydaşlarımızla bilimin ışığında bir ekip ruhu içerisinde anlamlı, güzel işlere imza atacağımıza duyduğum inancı da dile getirmek istiyorum. 


Saygılarımla.

Özcan Türkoğlu

Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü”

Kaymakam Bakan’dan hayırlı olsun temennisi

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan’ın hayırlı olsun temennisini paylaşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, “Kaymakamımız Sn. Önder Bakan, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Sn. Nesrin Kakırman ile Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan Sn. Özcan Türkoğlu’na hayırlı olsun temennisinde bulundu.” ifadelerine yer verdi.

Görev değişimi töreni gerçekleştirildi

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre; Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman’ın Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanması vesilesiyle Müdürlükte görev değişimi töreni gerçekleştirildi. Müdürlükte Şube Müdürü olarak görev yapan Sn.Özcan Türkoğlu, düzenlenen törenle eski müdür Sn.Nesrin Kakırman’dan görevi teslim aldı.

Nesrin Kakırman’ın Veda Mesajı

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Nesrin Kakırman, veda mesajında aşağıdaki ifadeleri kullandı:

“2018 yılından itibaren büyük bir gayret, çaba ve onurla yürümüş olduğum, çalıştığım süre boyunca da büyük bir tecrübe ve dost kazandığım Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevimden, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanmam nedeniyle ayrılıyorum.

Görev sürem boyunca temel amacımız Beşiktaş İlçesi’ndeki tüm  kurumlarımızın başta eğitim olmak üzere bilim, kültür, sanat, spor dallarında kalite seviyesinin artırılması ve eğitim altyapısının tamamlanmasına yönelik girişimlerimiz esas olmuştur. Bu anlayış içerisinde oluşturulan güçlü bir ekip ruhu, yapılan proje ve çalışmalarla öğrencilerimiz eğitim, bilim, sosyal-kültürel ve sportif alanda birçok başarı elde etmiştir. Bir çok üniversite ve sivil toplum kuruluşlarıyla yakından çalışarak eğitimin en önemli unsuru olan öğretmenlerimizin moral ve motivasyonunu yüksek tutmak, olabildiğince onlara çalışmalarında destek olmak ve gerekli rehberliği sağlamayı amaç edindik.

Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü görevini sürdürmüş olduğum 4 yıl boyunca desteklerinden dolayı şahsım ve kurumum adına, bize çalışmalarımızda yol gösteren, güven ve destek veren Kaymakamımız Sayın Önder Bakan’a, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Levent Yazıcı’ya, Belediye Başkanımız Sayın Rıza Akpolat’a, mahalle muhtarlarımıza, değerli şube müdürlerimize, okul yöneticilerimize, öğretmen arkadaşlarımıza, velilerimize ve tüm paydaş kurumlarımıza, üniversitelerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza ve özellikle tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederim. 

Saygı ve sevgilerimle

Nesrin Karkırman
Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü”

Başkan Akpolat, iyi dileklerde bulundu

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Nesrin Kakırman’a yeni görevinde başarılar dilerken; Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan Özcan Türkoğlu’nu yeni görevi için tebrik etti. Başkan Akpolat, şunları yazdı:

“Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan @nesrin_kakirman ’a birlikte çalıştığımız dönemdeki iş birlikleri için teşekkür eder ve yeni görevinde başarılar dilerim. Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan @turkogluozcn ’ı yeni görevi için tebrik ederim.”