Akpolat: İhtiyaç sahibi komşularımızın her zaman yanındayız

Beşiktaş’taki ihtiyaç sahibi ile yardımsever komşuların bir araya getirildiği Halk Maket ve Halk Mağaza’nın duyurusunu yapan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, vatandaşlara dayanışma çağrısında bulunarak, “Halk Market ve Halk Mağazamız ile ihtiyaç sahibi komşularımızın her zaman yanındayız.” dedi.

Beşiktaş Belediyesi tarafından kurulan Halk Market ve Halk Mağaza ihtiyaç sabihi vatandaşlara destek olunuyor. Beşiktaş’taki ihtiyaç sahibi ile yardımsever komşular Halk Maket ve Halk Mağaza aracılığıyla bir araya getiriliyor. 

Halk Market

İhtiyaç sahiplerinin Halk Market’te bulunan ürünleri Halk Kart ile ücret ödemeden alabilmeleri sağlanıyor. Bu ürünler arasında gıda ürünleri (sıvı yağ, pirinç, nohut, bulgur vs.), kişisel bakım ürünleri (diş fırçası, diş macunu, sabun, bebek bezi vs.), temizlik ürünleri (deterjan, şampuan vs.) yer alıyor.

Halk Mağaza

Kullanılabilir durumdaki ikinci el ya da sıfır beyaz eşya, elektronik eşya, mobilya, mutfak eşyası, ev/iş tekstili, kitap, oyuncak ve giysileri yardımseverlerden alıp Halk Mağazada toplayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Günaydın Beşiktaş. Kara kış devam ederken Halk Market ve Halk Mağazamız ile ihtiyaç sahibi komşularımızın her zaman yanındayız. İhtiyaç sahibi komşularımıza destek olmak isterseniz, ekiplerimiz veya Çözüm Merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz. 0212 261 81 00 / 444 44 55” ifadelerine yer vererek, vatandaşları dayanışmaya çağırdı.

Kılıçdaroğlu videosuna Akpolat’tan Tweetle destek

Öte yandan, Akpolat bugün attığı Tweet’e Kılıçdaroğlu’nun videosunu da ekleyerek, destek çağrısını yineledi.

“Beşiktaş Belediyesi olarak Halk Market, Halk Mağaza, Aşevi, Öğrenci’Ye uygulamamız ile ihtiyaç sahibi komşularımızın kara kışta yanındayız.

Ayrıca tüm Beşiktaşlıları https://besiktas.ihtiyacharitasi.org adresinden ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bireysel olarak destek olmaya davet ediyorum.”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

ÖZEL HABER
Buğurcan Baştuğ