YouTube fenomeni Enes Batur ölümden döndü!

Beşiktaş Etiler’de sosyal medya fenomeni Enes Batur, otomobilin hakimiyetini kaybederek, önce ağaca sonra refüje daha sonra da yoldaki araçlara çarptı. Kaza sonrası Enes Batur’u olay yerine gelen sevgilisi Ecenaz Üçer teselli etti.

Sosyal medya fenomeni Enes Batur’un sabah saatlerinde trafik kazası geçirdi. Edinilen bilgilere göre; Enes Batur’un geçirdiği büyük kazanın görüntüleri de ortaya çıktı. Kaza sabah saatlerinde Etiler Tepecik yolu üzerinde meydana geldi. Aracıyla seyir halinde bulunan Enes Batur, direksiyon hakimiyetini kaybettiği lüks otomobiliyle önce refüjdeki ağaca, ardından ise yol kenarında bulunan otomobillere çarptı.

ENES BATUR’UN TRAFİK KAZASI GEÇİRDİĞİ O ANLAR ORTAYA ÇIKTI!

Feci kazada Batur’un kullandığı otomobilin tekerleri yerinden fırlarken ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Enes Batur’un kullandığı araç kullanılamaz hale gelirken, ünlü fenomen kazadan hafif sıyrıklarla kurtuldu.

Kaza sonrası şok geçiren ünlü fenomeni, olay yerine gelen sevgilisi Ecenaz Üçer ve arkadaşları teselli etti. Batur, sevgiline sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Bir süre başka bir araç içerisinde bekletilen Enes Batur, daha sonra ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Kazadan yara almadan kurtulan Enes Batur büyük panik yaşadı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Trafik polisleri çevrede güvenlik önlemi alarak, inceleme yaptı. Batur’un lüks otomobili ise kullanılmaz hale geldi.