Bünyesinde milyonlarca haberi bulunduran Türkiye’nin en eski haber sitesi yenileniyor

Gazeteci İsmail Baştuğ konu hakkında: ‘İnternet daha emekleme zamanında iken Gazete Beşiktaş’ı yayınladık. Profesyonel bir gazeteci ekibi hazırladı. Haberler bir arşiv niteliğinde ve Beşiktaş’ın adeta hafızası gibi.. Beşiktaş’ta 20 yılda neler olmuş hepsi bu sitede bulunuyor. Geriye dönük istediğiniz haberleri bulabileceksiniz. Beşiktaş için gerek arşiv gerek döküman gerekse kütüphane anlamında önemli bir adım’ dedi. 

Türkiyenin en eski haber sitesi yenileniyor. Gazeteci İsmail Baştuğ’un 2000 yılında yayına soktuğu haber sitesinde 20 yılda birikmiş milyonlarca haber bulunuyor. Gazeteci İsmail Baştuğ konu hakkında; ‘İnternet daha emekleme zamanında iken Gazete Beşiktaş’ı yayınladık. Profesyonel bir gazeteci ekibi hazırladı. Haberler bir arşiv niteliğinde ve Beşiktaş’ın adeta hafızası gibi.. Beşiktaşta 20 yılda neler olmuş hepsi bu sitede bulunuyor. Geriye dönük istediğiniz haberleri bulabileceksiniz. Beşiktaş için gerek arşiv gerek döküman gerekse kütüphane anlamında önemli bir adım’ dedi.

Gazete Beşiktaş haber sitesi üzerinde çalışmalar yapıldığı ve son şeklinin 2021 yılında ortaya çıkacağı belirtildi. Yeni yıl ile birlikte haber sitesinin 7/24 kesintisiz kent haberleri vereceği açıklandı.