Gazeteci İsmail Baştuğ ve bir başarı hikayesi!..

Gazeteci İsmail Baştuğ Turizm Muhabiri haber sitesinin konuğu oldu. Yapılan haberde Veri Basın Haber ajansı ve Beşiktaş Medya Grup Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Baştuğ kuruluş yıldönümleri nedeniyle açıklama yaptı ve 21 yılda ilkleri yarattık dedi.

İsmail Baştuğ Hürriyet, Günaydın, Sabah ve Milliyet Gazetelerinde çalışmış bir gazeteci. 21 yıldır da Beşiktaş adını taşıyan gazetesi, radyosu, Veri Basın Haber Ajansı ve www.besiktas.com.tr adlı internet haber sitesini bünyesinde barındıran Beşiktaş Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı.

İsmail Baştuğ kuruluş yıldönümü için yaptığı açılamaya “21 Yılda başarının kitabını yazdık” diye başlıyor, ve söyle anlatıyor; “Zor bir dönemden geçiyoruz. Korona nedeniyle bir çok şirket küçülürken ve hatta kapanırken, biz gerek genel merkezimizden, gerekse uzaktan çalışma modeliyle gazetelerimizi çıkarmayı, radyomuzu yayınlamaya devam ediyoruz. 21 yılı geride bıraktığımız şu günlerde  gibi bir markayı yarattık ve bugün 250 bine yakın takipçiye ulaştık. Ayrıca 21 yılda yaklaşık 150 dev kuruluşu portföyümüze kattık. Onlarca gazeteci yetiştirdik. Yeni dönemde ise atılımlarımız sürecek. Pandemi nedeniyle kişiye özel stüdyolar kurduk. Başta gazete ve haber siteleri olmak üzere radyo ile web tv alanında da çalışmalarımızı daha da arttırıyoruz. Hep ilkleri yaptık. Korona sürecinde küçülmek yerine yayın çeşitliliğini daha da arttırdık. Yeni yılda da atılımlarımız sürecek. Basın sektörü olmazsa olmaz bir alandır’ dedi.

İŞTE O HABER



İŞTE O GAZETECİ!..