Beşiktaş Belediyesinde ayak oyunları!..

Beşiktaşta öyle ekipler var ki her dönem ya kendileri ya yakınları meclise girer. Birileri ilçede birileri ilde görev yapar. Milletvekili adlarını kullanırlar, meclisleri kullanırlar, sosyal medyayı kullanırlar. Baskı kurarlar, algı yaparlar, yönlendirirler…
İşte size sadece gazetelere de haber olan belgeleriyle ispatlı bazı karışık ilişkiler ile çirkin rant oyunları ve o şahıslar!.. Geçmiş ve şimdi…

Beşiktaş Berlediyesinde eski zabıta olan ve Beşiktaş İlçe Başkanı Uğur Gedik zamanında yardımcısı olan Ali İzzet Oral’ın yaptıkları… Twitter hesabından hakaret ettiği iddiasıyla dava açılan eski CHP’li Ali İzzet Oral bir çok kişiye İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıktı ve cezaya çarptırıldı. Edinilen bilgiye göre konu hakkında benzer bir çok dava bulunuyor ve halen devam ediyor.
Bu kişinin CHP içinde Genel başkan ve milletvekilleri dahil beşiktaş meclisinde işini yapmayan veya kavga ettiği kadın meclis üyelerinin mayolu fotograflarını yayınlayacak ve iftiraya varan sayısız partiliye hakaret ettiği vurgulandı. Ayrıca gazetelerede belediyeden aldığı resmi belgeleri kendi yorumunu katarak gönderdiği tespit edildi. Bu kişinin bazı meclis üyeleri tarafınden kullanıldığı ve yönlendirildiği belirtildi.

Dava da; Oral’ın sürekli hakaret ettiğini söyleyen avukat, “Bu bir siyasi dava değildir. Burada bir belediye başkanına sosyal medyadan yapılmış eleştiriler vardır. Bu eleştiriler toplum önünde küçük düşürücü hale gelmiştir. Sanık da bu paylaşımlarını kabul etmektedir. Sanık defalarca müvekkilimin toplum nezdindeki itibarını zedelemek amaçlı paylaşımlarda bulunmuştur. Bu paylaşımlar eleştiri sınırını aşmıştır. Cezalandırılsın” dedi.

HÜRRİYET GAZETESİ HABER YAPTI

Hürriyet Gazetesinden Özge Eğrikar’ın haberine göre;
Mahkeme sanık Ali İzzet Oral’ın suçunun sabit olduğunu belirtti. Oral’ın hakaret suçundan 442 gün adli para cezası ile cezalandırılmasına hükmeden mahkeme, sanığın günlüğü 20 liradan toplam 8 bin 840 lira para cezasına çarptırılmasına karar verdi.

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU DAHİL MİLLETVEKİLLERİ VE İLÇE YÖNETİMİNE BİLE HAKARET ETMİŞ, KÜFÜRLÜ PAYLAŞIMLAR YAPMIŞ

Edinilen bilgiye göre Ali İzzet Oral’ın kendi ve akrabalarına iş veya görev verilmesini istediği bu olmayınca partili olmasına rağmen belediye ve CHP aleyhine sosyal medyadan defalarca hakaret hatta küfürler ettiği belirtildi. Öte yandan bazı kadın meclis üyelerine dahi hakaret ederek mayolu fotoğraflarını paylaştığı, ilçe ve belediye çalışanlarını tehtide varan paylaşımlar yaptığı için defalarca kınandığı da vurgulandı. Bir çok partili tarafından Ali İzzet Oral’ın işin rengine ve gidişatına göre tutarsız paylaşımlar yaptığı da kaydediliyor.

PARTİDEN ATILIP, UZAKLAŞTIRILDILAR AMA BELEDİYE VE İŞTİRAKLERİ YILLARDIR BIRAKMADILAR

Öte yandan, Özellikle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve bazı milletvekilleri hakkında ayrıca ilçe örgütüne ‘Örg.T’ dediği için hakkında şikayetlerde bulunan Ali İzzet Oral’ın parti içinde atılma gerekçesi ile bu hakaret ve küfüre varan söylemleri nedeniyle soruşturmasının gündeme geldiği belirtildi. Ali İzzet Oral’ın partiden atılmamak için istifa ettiği ve başka partililerle hareket ettiği de belirtilenler arasında…

İÇİŞLERİ BAKANLIĞINCA YOLSUZLUK İDDİALARI NEDENİYLE GÖREVDEN ALINAN BAŞKANIN AİLECE EN HAS ADAMLARIYDI YOLLAR AYRILINCA KİTAP YAZDIKLARI ADETA MUHBİRLİK YAPTIKLARI ORTAYA ÇIKTI!..

Diğer yandan Ali İzzet Oral’ın seçim öncesi CHP meclis üyelerini değiştirdiği için sahtekarlık vurgusu ile partiden atılan ve Murat Hazinedar’ın yıllarda maaşlı baş danışmanlığını yapan ve birliktelik bozulunca kitap yazan eski İlçe CHP Başkanı Uğur Gedik‘in de yakın çalışma arkadaşı eğitim ve kültürden sorumlu olduğu ve yazdığı kitaplarda bu isimlerden bahsetmediği bazı meclis üyeleri ve sosyal medya hesapları ile iş birlikteliği içinde hareket ettikleri vurgulandı.

GEDİKLERİN DOSYASI KABARIK!..

Rüşvet isterken polis tapelerine yakalandı haberi ve CHP Beşiktaş Belediye Başkanlığı seçimlerinde liste sahtekarlığı nedeniyle haber olan ve CHP’den atılan ilçe başkanı Uğur Gedik ve yakın çalışma arkadaşı sosyal medyadan hakaretler nedeniyle ceza alan eski belediye zabıtası Ali İzzet Oral eğlencede…

BELEDiYE ZABITASI OLMASINA RAĞMEN KENDİNİ YAZAR GAZETECİ DANIŞMAN OLARAK TANITTIĞI, KENDİNE VE YAKINLARINA İSTEDİĞİ ÖNE SÜRÜLDÜ, HAKARET VE TEHTİD AMAÇLI PAYLAŞIMLAR YAPTIĞI ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar hakkında da bir çok iddia bulunuyor. Hazinedar, Uğur Gedik’e partiden atıldıktan sonra danışmanlık görevi vermişti. Ali İzzet Oral’ında iş istediği veya oğlunu belediye ile Beltaş’a sokmaya çalıştığı karşılık bulamayınca sosyal medyadan işbirliği içinde olduğu siyasiler ve diğer siyasi arkadaşları olan ve halen CHP üyesi olan Atilla Aksel olduğu iddia edilen bilge solyumruk adlı sahte hesap başta olmak üzere bazı sosyal medya hesapları ile taciz, hakaret, şantaj ve iftira niteliğinde çirkin ve gerçek olmayan paylaşımlar, hatta algıya yönelik kitap yazdığı belirtiliyor. Bu kişilerin birbirlerini etiketleyen duyurularını paylaşan ve beğenen birçok sosyal medya etkinliğinin tespit edildiği öğrenildi.
Öte yandan, Ali İzzet Oral’ın Kendini siyasi, eski bir belediye zabıtası olmasına rağmen, yazar, gazeteci, danışman olarak tanıttığı da öne sürülüyor. Mahkemede de bu konunun gündeme getirildiği ve tespit edilen paylaşımlar nedeniyle ceza verildiği ortaya çıktı.
CHP’den uzaklaştırılan Uğur Gedik ve Ali İzzet Oral’ın İmardan sorumlu olarak birçok dönem Beşiktaş meclis üyesi olan Bülent Tatar ile de çok yakın oldukları bildiriliyor. Bu isimlerin bir çok haber de sıkça adları geçiyor.

SEÇİM ÖNCESİ YAPTIKLARI VE O PAYLAŞIMLARI SİLDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Ali İzzet Oral denilen kullanıcının sosyal medyadan yaptığı paylaşımları istedikleerini elde edince veya devir değiştikçe sildiği, aksi taktirde başka amaçlar doğrultusun da kullandığı da belirtiliyor ve bazı örnekler ortaya çıktı!.. İşte son dönem seçilenler ve bazı isimler hakkında yazdıkları ve sonradan sildiklerinden bazı örnekler…

RIZA AKPOLAT’I ADİ BİR İFTİRA İLE YIPRATMAK İSTEDİLER

CHP yönetimi, Beşiktaş’a aday olan Rıza Akpolat’la ilgili servis edilen ‘tacizci’ belgesinin peşini bırakmadı. Belgenin, eski ilçe başkanlarından Sebahattin Öztürk’ün ofisindeki bilgisayardan yayıldığı belirlendi.
Ercan ÖZTÜRK imzalı haber şöyle:
Beşiktaş Belediyesi başkan adayı Rıza Akpolat’la ilgili ‘sekreteri taciz ettiğine’ dair sahte polis tutanağını kimin yaydığı ortaya çıktı. Durumdan haberdar olan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan Toprak’a “Bu işi temizleyin” talimatı verdi. Kartal ve Beşiktaş adaylarını belirlemesinde rol oynayan Toprak önce Akpolat’la görüştü ardından da emniyet ve savcılıktan belgeyi sorgulattı.

EMNİYET: BELGE SAHTE

Hem emniyet hem de savcılıktan “Böyle bir belge yok” yanıtını alan Toprak, internete sızdırılan sahte belgenin nereden yayıldığını bulmak için CHP’nin bilişim uzmanlarıyla sabaha kadar mesai yaptı. Belgenin ucu Beşiktaş eski ilçe başkanı Sebahattin Öztürk’ün ofisine çıktı. Bahçelievler’den bir partili kadın, Öztürk’e yakınlığıyla bilinen H.K.’ye “Rıza Akpolat 2012 yılında partinin ilçe sekreterini taciz etti. Bu davadan yargılandı” iddiasında bulundu.

SAHTE HESAPLARDAN YAYILDI ALGI YAPILDI

Ardından nerede ve kimler tarafından hazırlandığı hala gizemini koruyan bir belge ortaya atıldı. Mağdurun ismi, ifadeyi alan polis memurlarının ismi kapatılarak servis edildi. Belgenin ortalığa yayılması için sahte facebook ve twitter hesapları açıldı. Belge “CHP kulisleri” “Bilge Sol Yumruk” gibi hesaplardan paylaşıldı. Bazı aday adayları da kendisine yakın gördüğü gazetecilere WhatsApp’tan bu belgeyi gönderdi. CHP’yi sarsan bu sahte belgeyle ilgili dava ve disiplin süreci ise 31 Mart seçimleri sonrasına bırakıldı.
Sahte medya hesaplarıyla kumpas!.. Bilgesolyumruk adlı sahte hesabın CHP’li siyasetçi A.A olduğuna ve Ali İzzet Oral ile hareket ettiğine kesin gözle bakılıyor.

BEŞİKTAŞ’TA İŞBİRLİĞİ İÇİNDE BİLİNDİK MUHBİR SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN HABER SİTELERİNE SERVİSLER YAPILIYOR

Bu haberin ardından bir araştırma başladı ve aynı haberin OdaTv tarafından da yayıldığını ortaya çıkardı. Gözler yine Akşam Gazetesinde de yazıldığı gibi bilgesolyumruk üzerine çevrildi. Birçok haberin de amaç doğrultusunda bilgesolyumruk denilen sahte hesaptan haber sitelerine servis edildiği de belirtildi. Bu sahte adın Ayfer Atay döneminden ve CHP ilçe örgütünde eski yönetici olan halen de CHP içinden ve halen faal bir partili olan Atilla Aksel ile ilişkisi olabileceği ve de bir ekipçe yönetildiği vurgulandı. Hatta bir partili ile sosyal medya üzerinden yaptığı atışmada bunun açıkça belirtildiği ancak bu güne kadar ilgili isimden bir cevap çıkmadığı da kaydedildi. Bu sahte hesabın yine eski partililerle sosyal medya üzerinden iş birliği yaptığı belediye içinden de bilgi ve belge almada mahir olduğu kaydedildi.

BİLİNDİK AYAK OYUNLARI İLE ÇIKAR İŞ BİRLİĞİ DAYANIŞMA İÇİNDELER…

Bu kişinin zaman zaman Ali İzzet Oral adlı eski CHP’li hesapla da hareket ettiği birbirlerinin mesajlarını kendi hesaplarından duyurdukları ve rt işle beğeni yaptıkları ve açıkça destek verdikleri belirtiliyor.

DÜN KÜFÜR EDERLER BUGÜN SENİNLEYİZ ZATEN BİZ DESTEKLEDİK DERLER AMA BELGE BİLGİ TOPLUYOR

Öte yandan bu sahte hesabın, partiden atılmış CHP’li bazı hesaplarla da ortak bir çalışma içinde hareket ettikleri ortaya çıktı. Bunların bir çoğunun Rıza Akpolat’a karşı olduğu kendi desteklediği adayların başkan olmasını istedikleri bu ve benzeri yolla algı operasyonları sürdürdükleri biliniyordu. Ancak Akpolat adının öne çıkmasıyla birçoğunun küfür ettikleri ve sosyal medyada yazmadıklarını bırakmadıkları başkan adaylarıyla şu sıralar çıkarları doğrultusunda yavaş yavaş hareket etmek zorunda kaldıkları da izleniyor. Seçimlerden sonra da Rıza Akpolat ve arkadaşlarına cephe alan bir çok eski hatta partiden atılmış sosyal medya da var olmaya çalışan kişilerin dönüş yapması ve çoluk çocuklarını işe, meclise ve belediye şirketine yerleştirmek ve rant sağlama açısından dün küfür ettikleri Rıza Akpolat’a bugün zaten seni destekledik diyerek kandıracaklarına her dönem olduğu gibi kesin gözle bakılıyor.

SİYASET ESKİLERİ BELEDİYECİLER PARTİDEN ATILANLAR SOSYAL MEDYADA ALGI YARATIYOR
RIZA AKPOLAT EKREM İMAMOĞLU VE ERDOĞAN TOPRAĞA ÇİRKİN YAKIŞTIRMALAR YAPMIŞLAR. BOTOKSLU FETÖCÜ!..


Öte yandan CHP’li bazı üyeler, meclis üyeleri hakkında dahi çirkin paylaşımlar yapılmıştı zamanında dediler. Örneğin H.Ç adlı meclis üyesinin mayolu fotoğrafı eski bir belediyesi ve partiden istifa etmek zorunda kalan Ali İzzet Oral adlı biri tarafından utanmazca facebook hesabından yayınlandı. Evli çoluk çocuk sahibi insanların böylesine çirkin biçimde istismarı CHP adına tepki toplamıştır. Daha sonra yine aynı şahıs örgüt üyelerine örg.t olarak adlandırmış ve sosyal medya hesaplarından bunu defalarca yayınlamıştır. Bunları da oğlunu işe sokmak için yaptırdığı konuşulmaktadır. Tahir Doğaç geldikten sonra onun adına da baskı altında tutmak için bir çok şey paylaşılmıştır. Ayrıca belediye içindeki haberlerin medyaya sızdırılarak haber yapılması da konuşulmaktadır. Daha sonra oğlunun Beltaş’a alındığı bilinmektedir. Bununla yetinmeyerek belediye başkan adına Rıza Akpolat ile ekibinde bulunan İnan Güney adına hatta Milletvekili Erdoğan Toprak ve de Ekrem İmamoğlu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu adına da iftiraya varan paylaşımlar yapılmıştır.
Bu kişinin partiden liste sahtekarlığı taptığı için atılan eski CHP İlçe başkanı Uğur Gedik’in en yakın çalışma arkadaşı olduğu ortaya çıkmıştır.
Gedik daha önceki yıllarda da rüşvet isterken emniyetin dinleme kayıtlarına yakalanmış ve medyada haber olmuştur. Gedik partiden atıldıktan sonra içişleri Bakanlığı tarafından görevden alınan Murat Hazinedar’ın 44 ay baş danışmanlığını yaparak çifter maaş almış ve bunlarda tüm medyaya haber olmuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu buna karşı çıkmasına rağmen Hazinedar danışman olarak tutmuştu. Uğur Gedik ise görevden alınır alınmaz danışmanlık yaptığı Murat Hazinedar hakkında kitap yazarak onu karalamış, hatta kendisini partiden atan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Belediyenin değerli tabloları Kemal Kılıçdaroğlu’na gönderildi yazarak bir nevi hırsızlıkla suçlamıştı. Bu da medyada geniş yer bulmuştu.

SÖZDE MUHALİFLER AMA KARANLIK MEDYAYI KULLANIYORLAR

Bu arada, Ali İzzet Oral’ın da sosyal medyadan yaptığı hakaretler için ceza aldığı ortaya da çıktı. Ayrıca haberde adı geçen bilgesolyumruk ile de sosyal medya paylaşımlarını ortak yaptıkları belirtiliyor. Sahte ad olan Bilgesolyumruk’un da eski belediyeci ve CHP üyesi Atilla Aksel adlı bir siyasetçi olduğu ve bir çok konuda yargılanan ve mahkum olan, cezaları ertelenen karanlık medyanın bazı çalışanları ile işbirliği içinde hareket ettiği herkesçe konuşuluyor. Ancak bu konuda adı geçen şahsın ve şahısların tek bir açıklama ve yalanlama dahi yapmadığı da dikkat çekiyor.
Ancak ortak paylaşımları da bu iddiaları gün yüzüne çıkarıyor.
Öte yandan seçim öncesi de bazı siyasiler hep birlikte her zaman yaptıkları gibi kendileri hakkında yazı yazan görüş bildirenler hakkında çıkarları doğrultusunda perde arkasında kalarak, algı oyunlarına vurdukları da ve destekledikleri kişilere akrabalarına yakınlarına çocuklarına yer açmak için birçok çirkinliğe başvurdukları ve istediklerini yaptırdıkları Beşiktaş kamuoyunca dillendiriliyor.
Beşiktaş’ta yine her dönem olduğu gibi aynı kişilerce kendi destekledikleri adaylar olsun diye seçim öncesi bilindik ayak oyunları ve senaryolar ortaya konuldu!..

AÇIKLIYORUZ… SİYASETİN ÇİRKİN YÜZÜ… KİMLER KİMLERLE BİRLİKTE… ÖNCELERİ SONRALARI… NELER NELER YAPIYORLAR… İŞTE BİLGİLER BELGELER VE O İSİMLER…

En son olarak da rüşvet ve sahta belge iddiaları ile partiden atılan Uğur Gedik’in kendisi meclise giremediğinden kardeşi Önder Gedik!in meclis üyesi yapıldığı, iki kızı ve damadının belediyede işe yerleştirildiği ortaya çıktı. Tüm bunlar gazetelere haber oldu. Gedik’in karısının ise Ulus Muhtarı olduğu ve parti içinde güçlüyüm diyerek her dönem kendini lanse ettiği öğrenild. Diğer yandan başkan yardımcısı Merve Öztopaloğlu ile işbirliği içinde çalıştıkları, eski zabıta sosyal medya paylaşımları yapan Ali İzzet Oral’ın oğlunun da Belediye iştirakinde işe girdiğ bilgisi paylaşıldı. Gedik’in Murat Hazinedar’ın Belediye Başkan danışmanı iken Bülent Tatar ve Murat Uluhan’ın ekbinde olduğu, Ali İzzet Oralla ortaklaşa hareket ettiği, öte yandan Meclis üyeleri Safiye Taylan, Oğuz Tosun, Mustafa Kantar ve Mustafa Mercan’ın’da Ayça Akpek’ini şirket yönetimindende birlikte hareket ettikleri, birçok haberleri medyaya servis ettikleri belirtiliyor. Diğer yandan bu ekibin Merve Öztopaloğlu ve Mehmet Aslan!ı desteklediği, Rıza Akpolat!ın başkan adaylığına karşı çıktığı, Akpolat, İmamoğlu ve Erdoğan Toprak ve eşi ile ilgili botoslu, PYD Fetöcü gibi çirkin yakıştırmalarla paylaşımlar yaptıkları belgelendi. Daha sonra Akpolat başkan olunca tamamen dönüş yaparak yakınlarını işe yerleştirdikleri ve paylaşımları sildikleri ortaya çıktı.

BÜLENT TATAR UĞUR GEDİK ALİ İZZET ORAL
UĞUR GEDİK ALİ İZZET ORAL
RIZA AKPOLATA MERHABALIK YAKIŞTIRMASI
EKREM İMAMOĞLUNA FETÖ PYD SUÇLAMASI YAPMIŞ
BEŞİKTAŞ MECLİS ÜYELERİ SAFİYE TAYLAN MUSTAFA MERCAN VE MUSTAFA KANTAR GAZETECİYE AYAK OYUNLARI
TAHİR DOĞAÇ VE AYÇA AKPEK BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ VE BELTAŞLAR MÜFETTİŞ RAPORLARI VE GAZETE MANŞETLERİNDE
ZİMMETİN BELGESİ
uğur gedik kadriye gedik. biri muhtar biri ilçe başkanı
Görevden alınan Murat Hazinedarın yardımcısı Merve Öztopaloğlu rüşvet haberleri okunmasın diye gazete toplatmaya kalktı