On binden fazla oyun sever bir araya geldi

Türkiye’nin E-spor, oyun ve gençlik festivali Chapter 8 Ortaköy Feriye’de on binlerce oyun severin katılımıyla gerçekleşti. 21 Eylül’de Ortaköy Feriye Sarayında düzenlenen etkinliğe 10.000’den fazla oyun sever katıldı. Chapter 8, şehrin kalbinde, denize nazır büyüleyici bir atmosferde, binlerce genci farklı ve interaktif içerikleri ile tekrar bir araya getirdi.

Monster Enerji İçeceği ana sponsorluğunda tüm gün süren Chapter 8’de, ana sahnede internet fenomenleri ile sıra dışı formatlar, ilginç oyunlar, Türkiye espor şampiyona finalleri de gerçekleşti.

Multiplayer’ın düzenlediği geleneksel hale gelen gençlik festivalinde katılımcılar, oyun dünyasının fenomenleri ile tanışma, oyun dünyasının ilk FIFA 20 turnuvasına katılma, teknolojinin son örneklerini deneyimleme, 8 bit pazarı konsepti ile bulunması zor olan gaming ve geek kültürü ürünlerine ulaşma, ünlü çizerlerin ve içerik üreticilerin katılacağı panellerde hayranı oldukları isimlere soru sorma imkanını yakaladı.

Chapter 8’e , Jahrein, WTCN, Kendine Müzisyen, Pinti Panda gibi 100’den fazla ünlü yayıncı katılırken. Katılımcılar her birine adeta rock star ilgisi ile yaklaştı. Yayıncıların bir kısmı alana Multiplayer Chapter 8 teknesi ile geldi. Katılımcılar bir sonraki etkinliği şimdiden beklemeye başladıklarını söylerken espor’a ve espor etkinliklerine olan ilgi her geçen gün katlanarak artıyor.