Bilişim ve teknolji dünyası Beşiktaş’ta

Bilişim ve teknoloji uzmanlarının bir araya geleceği ‘Predictive Cyber Defense Roadshow 2019’ 25 Eylül’de  Beşiktaş’ta gerçekleştirilecek.

Siber saldırılara karşı savunma yaklaşımı geliştiren SPECTRAMI, ‘Predictive Cyber Defense Roadshow 2019’ kapsamında Beşiktaş’a geliyor. 25 Eylül’de Beşiktaş’ta gerçekleşecek etkinlikte ‘önlemeden öngörmeye giden yol’ konusuna odaklanarak modern teknolojileri tanıtılacak.  Etkinlikte, teknoloji ve bilişim dünyasının uzmanları bir araya gelecek. Ayrıca, güvenlik sektörü profesyonellerine yönelik çözümler paylaşılacak.

SPECTRAMI’nin, olası saldırıların kurumları etkilemesinden önce karar vericilere yardımcı olacağı öngörülebilir yaklaşımının üç büyük ayağı olan güvenlik açığı analizi, güvenlik analizi ve birden fazla tedarikçi tehdidi gibi çözümler oluşturuyor. Bu konuyla ilgili vaka sunumu ve tanıtım yapacak birden fazla uzman da etkinlikte yer alacak. Etkinlikte Türkiye ve bölge ülkelerdeki çalışmalarını, öngörülebilir siber güvenlik yaklaşımının diğer yaklaşımlardan farkını değerlendirecek olan şirket, güvenlik sektörü profesyonellerine yönelik çözümleri de paylaşacak.