Binali Yıldırım: “Hizmet için yola çıktık”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, İstanbul projelerini basın toplantısı ile açıklayacaklarını söyledi. TBMM Başkanı ve AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlere ilişkin, “İstanbul için çalışmaya Bismillah deyip başlıyoruz. İstanbulluların gönüllerine girmeyi vaadediyorum. Cumhur İttifakı ile hizmet için yola çıktık.” dedi.

TBMM Başkanı ve AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlere ilişki önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, “İstanbul projelerimizin ipuçlarını 7 Ocak’ta vereceğiz” diye konuştu. Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü: “Tecrübemizle yaptıklarımız İstanbul için yapacaklarımızın teminatı olacak.”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım açıklamalarından satır başları şöyle: Şu ana kadar partiler tarafından açıklanan 2 aday var. Cumhur İttifakı adayı ve diğer ittifakın adayı Ekrem İmamoğlu.

Kendisine başarılar diliyorum. 7 Ocak Pazartesi günü projelerimizin ipuçlarını vereceğim. Prensibimiz konuşmak değil daha çok dinlemek. Ticari amaçlı kullanılmasını doğru bulmuyorum. Tasvip etmiyorum. Hayvan haklarını korumak görevimiz. Oradaki esnafla görüşerek bu rezilliğe bir son vereceğiz.

Adalar’da fayton tartışması: TBMM’de bir kanun teklifi gündeme gelecek.

Deniz Baykal ziyareti: Eski günlerden yad ettik. Kendisine acil şifalar diliyorum.