Kaymakam Önder Bakan ziyarete geldi, kent haberleri artık haber sitelerimizde

Beşiktaş Medya Grup 2018 yılında 2 haber sitesi 1 radyo sitesi ile yayında…

Gazete Beşiktaş- Beşiktaş Gazetesi adlı Haber sitesinin daha çok Beşiktaş kent haberleri vereceği açıklandı. Beşiktaş semti, Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş ilçe siyasetiyle ilgili haberlerin yer alacağı haber sitesi ayrıca bir çok haberi Beşiktaş Medya Grup ile ortaklaşa yayınlayacak. Ancak yönetimleri ve isimleri ayrı olacak…

Yerel seçimler yaklaşırken, Beşiktaş semt haberleri için Gazete Beşiktaş ve Beşiktaş Gazetesi yepyeni bir yüzle karşınızda… Beşiktaş Medya Grup haber sitesinin yanı sıra Gazete Beşiktaş ve Beşiktaş Gazetesi ikinci bir haber sitesi şeklinde yayın yapacak. Yaklaşık 20 yıldır yayında olan sitenin yenilenmiş yüzüyle daha anlaşılabilir olması sağlandı.

Haber sitesinin daha çok Beşiktaş kent haberleri vereceği açıklandı. Beşiktaş semti, Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş ilçe siyasetiyle ilgili haberlerin yer alacağı haber sitesi ayrıca bir çok haberi Beşiktaş Medya Grup ile ortaklaşa yayınlayacak.
Ancak yönetimleri ve isimleri ayrı olacak…

Yapılan açıklama da; Beşiktaşlıların katkıda bulunacağı ve yorumlarla siteye giren her kişinin yorumda bulunacağı kaydedildi. Daha ilk günden büyük ilgi gören Gazete Beşiktaş- Beşiktaş Gazetesi haber sitesinin okunma oranı da on binlerce kişiyi geçti.
Haber sitesi şeklinde hizmet verecek olan Gazete Beşiktaş- Beşiktaş Gazetesi adlı sitenin yazılı basın Gazete Beşiktaş’ın haberleri de barındıracağı ve resmi sitesi olacağı bildirildi.

Beşiktaş Medya Grup Haber sitesinin; Spor, aktüel, müzik, magazin ve gündem, genel siyaset gibi konularına ağırlık verirken, yeni sitenin ilçe siyaseti, belediye semt haberleri ve belediye ağırlıklı yayın yapacağı kaydedildi.
Diğer taraftan her sitenin ayrı sosyal medya hesapları bulunduğu, ancak yayınlanan haberlerin Beşiktaş Medya Grup resmi sosyal medya hesaplarından okuyucu ve dinleyicilere ulaştırılacağı böylelikle yüz binlerce kişinin aynı anda takip etmesi sağlanacağı kaydedildi.

Öte yandan haber sitesi Beşiktaş’ın tarihi hakkında da bilgi ve fotoğraflar sunacak.

BEŞİKTAŞ KAYMAKAMI ÖNDER BAKAN BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP’TA

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan Beşiktaş Medya Grup’u ziyaret etmiş ve bu doğrultuda başlayan çalışmalarla birlikte ilçedeki faaliyetler daha sıklıkla haber sitelerimizde yer almıştı. Yapılan açıklamada Kaymakamlık ve emniyetin haberlerinin anında haber sitelerimiz ile Beşiktaşlılara duyurulacağı açıklandı.