İsmail Baştuğ yazdı, Beşiktaş Belediyesi haraca mı kesiliyor. Organize işler!..

Beşiktaş Belediyesinde deyim yerinde ise tam bir kaos hakim… Soruşturmalar, görevden almalar… Belediye Başkanı, danışmanı, Meclis üyeleri neredeyse birbirine girmiş durumda… Adeta paylaşım yapılamıyor!..

BELEDİYEDE ORGANİZE İŞLER

Beltaş şirketinde olanlar belediyede olanlar gazete manşetlerini süslüyor.
Son zamanda yapılan bir mecliste İYİ Parti üyesi Ediz Feyiz zarf alanları kürsüde açıkladı.
Görevden alınan Murat Hazinedar’ın liste sahtekarlığı yaptığı için partiden atılan Danışmanı Uğur Gedik’i suçladı. Söylentilere cevap verdi. Gedik bilindiği gibi rüşvet isterken polis dinlemesine takılmış ver gazetelere haber olmuştu. Ayrıca ilçe başkanlığı yaptığı sırada Sarıgül, Murat Hazinedar ile listeleri değiştirdiği için CHP tarafından görevden alınmıştı. Bir çok gazeteya bir otelde seçim öncesi siyasilerce yapılan toplantı ve bu konu haber olmuştu. Hazinedar daha sonra kendisini baş danışman yapıp, maaş vererek beslemeye devam etmişti. Ailesinden bir çok kİşiyi belediyeye yerleştiren Uğur Gedik, Kemal Kıulıçdaroğlunu da suçlayan bir kitap yazmış. Belediyenin kayıp tablolrı Kemal beyin evinde demişti. Meclis konuşmasında Feyiz ayrıca Hazinedar’In görevden alınması ile başa geçen başkan Tahir Doğaç’a yüklendi. Beltaş’tan zarf alındığı konuşmaları Beşiktaş’ta her yerde konuşuluyor dedi. Mustafa Kantar’ın adını söyledi. Başka isim ve örnekler verdi. Bu konuşma meclis resmi tutanaklarına ve görüntülü kayıtlara geçti.

ZARF ALDIKLARINI İTİRAF ETTİLER, BİLGİLER, BELGELER, VİDEOLAR ORTAYA ÇIKTI!..

Tahir Doğaç’ın haklarında müfettiş soruşturmaları olan Beltaş’ın başına getirdiği Ayça Akpek’in yönetiminde bulunan meclis üyesi Mustafa Kantar hakkında da böyle bir iddia olduğunu belirtti. Bilindiği üzere Mustafa Kantar ve Mustafa Mercan Beltaş üyesi olunca pano ihalesinin belediyeye değil de, Beltaş’a verilmesi çabaları medyada gündeme gelmişti.
Suçlama üzerine Mustafa Kantar evet zarf aldım ama ihtiyacı olan bir aileye yardım ettim diye kendini savundu. Bu iki ismin belediye hakkı huzur, komisyonlar, kurullar ve başkanı Ayça Akpek olan Beltaş’tan yönetim kurulu üyesi olarak maaş aldıkları, karşı karşıya geldikleri olaylarda meclisi ve bazı basın yayın organlarını ile sosyal medyayı kullanarak sözde önerge ve haber vererek, baskı oluşturdukları da belirtiliyor. 

GAZETECİ İSMAİL BAŞTUĞ BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ HARACA MI KESİLİYOR DİYE YAZDI BELGELERİ ORTAYA KOYDU SUSTURULMAK İÇİN SİYASİLER VE İŞBİRLİKÇİ KARANLIK MEDYANIN ADETA HEDEFİ OLDU

Bu konu üzerine gazeteci İsmail Baştuğ bir yazı yazarak, Beşiktaş belediyesinde organize işler mi dönüyor. Beşiktaş Belediyesi haraca mı kesiliyor diye sordu ve bu meclisten İçişleri bakanlığı müfettişleri, Sayıştay belgeleri, zimmet raporları ve devam eden davalar sonuçlanana kadar kimsenin bir daha aday olmamasının doğru olacağını kaleme aldı.
Bu yazı üzerine Gazeteci İsmail Baştuğ çirkin bazı siyasetçiler ve eski belediyeci, siyasetçi, sosyal medya trolleri ve karanlık medya işbirlikçileri tarafından sözde hedef tahtasına oturtturuldu ve organize bir şekilde susturulmaya çalışıldı.
Ancak İsmail Baştuğ yazılarına devam ederek tüm çarpıklığı deliller belgeler, sayıştay raporları ve videolar ile birlikte ortaya koydu. Hepsinin gerçek yüzünü siyaset ve kamuoyuyla paylaştı.

GAZETECİ İSMAİL BAŞTUĞ SORUYOR:
BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ HARACA MI KESİLİYOR?..
Biz Beşiktaş için iyi şeyler yapmak için uğraşırken belediye ve meclis işi gücü bırakmış biz gazetecilerle uğraşıyordu…

İşte Belediyedeki organize işler, işte belgeler, işte gerçekler ve rezillikler…

GAZETECİ İSMAİL BAŞTUĞ BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ HARACA MI KESİLİYOR DİYE YAZDI ORGANİZE İŞLERİ BELGELERİ ORTAYA KOYDU BAZI ÇİRKİN SİYASİLER VE İŞBİRLİKÇİLERCE HEDEF OLDU… AMA O GAZETECİYİ SUSTURAMADILAR. TAM TERSİNE TÜM REZALETLER ORTAYA ÇIKTI!.. İSMAİL BAŞTUĞUN TÜM YAZILARI