SPOR: ‘Beşiktaş’ta uzun yıllar kalmak istiyorum’

Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Pepe, BEGİKAD dergisinin ilk sayısında verdiği röportajda çok özel açıklamalar yaptı. Beşiktaş taraftarının kendisi için yaptığı “Come to Beşiktaş” kampanyası hakkında konuşan Pepe, bu durumun onu çok şaşırtığını ifade etti. Daha önce böyle bir şey görmediğini söyleyen Pepe, ‘Bu mesaj sadece bana değil, tüm aileme atılıyordu. Onlarında çok hoşuna gitti. Böylece Beşiktaş taraftarı ile aramda sempatik bir bağ meydana geldi. O zamanlardan böyle bir takıma gelmek istedim. Avrupa’dan pek çok talep vardı ama Beşiktaş taraftarları ile aramdaki bağ üstün geldi ve Konfederasyon Kupası’nı oynarken kesin karar aldım.’ dedi.

‘Beşiktaş’ta uzun yıllar kalmak istiyorum’
Kişisel hedefleri hakkındaki soruyu yanıtlayan Pepe, yapılan iki yıllık sözleşmesinden daha uzun süre Beşiktaş’ta kalmayı hedeflediğini ifade ederek, ‘Kulüp ve taraftarlar beni ister ise, ben de bunu hak edersem Beşiktaş’ta uzun yıllar kalmayı isterim.’ şeklinde konuştu ve sözlerine devam etti:

‘Bu sezon en büyük isteğimiz şampiyonluk. Son iki yılın şampiyonu olarak bunu üçüncü yıla da taşımayı amaçlıyoruz. Beklenmedik puan kayıplarımız oldu fakat, kazandığımız galibiyetlerle yarışın iddialı takımlarından olduk. Kupada yolumuza devam ediyoruz. Şampiyonlar Ligi’nde de önemli başarı kazandık. Kulüp tarihindeki en önemli sonuçları kazandık.’

Beşiktaş ailesinin bir parçası olmaktan çok mutlu olduğunu söyleyen Pepe, ‘Beşiktaş, büyük bir aile. Bu ailenin parçası olduğum için gururluyum. Bazen kendimi seçilmiş insan gibi hissediyorum. Vodafone Park’taki atmosfer beni büyülüyor.’ dedi.

‘Beşiktaş’ta olan bu aile ortamı, onu rakiplerinden ayıran en önemli özellik. Kadınlar, erkekler ve çocuklar tribünde harika bir uyum yaratıyor. Bunu diğer takımların tribünlerinde göremezsiniz.’