BEŞİKTAŞ: Bonzai içti direksiyonda sızdı

Zincirlikuyu’da servis şoförü çalışanları şirkete bıraktıktan sonra dönüşte bonazi içti ve direksiyon başında sızdı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri bonzai kullanan şoförü gözaltına aldı.

Olay, saat 09.00 sıralarında Zincirlikuyu Köprüsü’nde meydana geldi. Sabah saatlerinden evinden çıkan M. Y. minibüs ile taşımacılığını yaptığı şirketin çalışanlarını aldı. Çalışanları bıraktıktan sonra M. Y, bonzai kullandı. Aldığı uyuşturucunun etkisiyle kendinden geçen sürücü, Zincirlikuyu Köprüsü üzerine direksiyon başında sızdı. Yolun ortasında kalan servis şoförünü görenler, fenalık geçirdiği düşünerek polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekip olay yerine geldi. Sürücünün yanına giden polis, direksiyonda sızdığını ve araç içerisinde yanar halde sigara izmariti gördü. Dakikalarca sürücüyü ayıltmaya çalışan ekipler, bir süre sonra kendi getirdi. Ancak uyuşturucu maddenin etkisiyle kendinden geçen sürücü şoför mahallinden ayrılamadı.Araçta arama yapan polis, kağıda sarılmış naylon poşetin içerisinde bir miktar bonzai ele geçirdi.

Kendine gelen servis şoförü M. Y., “Uyuşturucu kullandım. Kullandığım için çok pişmanım, ilk defa oluyor bu. Ben servis sürücüsüyüm” dedi. Servis şoförü M. Y. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.