SPOR: Medel’in eşinden büyük destek

Hani ata sözü vardır bir kadın eşini hem rezil eder hem vezir eder derler ya bunun bir örneğini Medel’in eşi Cristina Morales gösterdi. Nasıl mı?.. Beşiktaş’a büyük umutlarla transfer olduğunda Medel ilk 11’de kendine yer bulamıyordu. Devreyi eşi Cristina Morales’in girmesiyle her şey değişti. Kara Kartal’ın son haftaların başarılı oyuncusu performasındaki artışını eşinin uyguladığı diyet sayesinde formayı kaptığı ortaya çıktı.

Teknik Patron Güneş’in kilo fazlası dolayısıyla şans vermediği Şilili futbolcu bunalıma girmesine eşinin büyük desteği ile kilolarından kurtuldu. Medel’in eşi Şilili futbolcuya 19.00’dan sonra yemek yemesini yasakladığı ve diyet programına sadık kalan, ailesi ile daha fazla vakit geçrirek form tutmayı başardığı ortaya çıktı. Başarılı futbolcu Medel’in bu diyet sayesinde 7 kilo verdiği belirlendi. Bu diyet sayesinde hızla form tutan ve maçlarda daha fazla süre almaya başladı. Tabii eşinin büyük desteği ile form tutan futbolcu, aynı çalışma ve diyet uygulamaya devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan başarılı oyunun gittikçe çoğalmasına büyük desteği olan eşi Cristina Morales’e teknik heyetin ve yönetimin teşekkür ettiği de vurgulandı.