KÜLTÜR: Hollywood efsanesi ilk kez Türkiye’de!

Hollywood’un efsanevi romantik gerilim filmlerinden Ghost’un müzikal uyarlaması Ghost the Musical, Zorlu PSM’de seyirci ile buluşacak. Ghost the Musical, 19 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında 21 performans olarak Zorlu PSM Ana Tiyatro’da sahnelenecek.

Sinema tarihinde önemli bir yeri olan Ghost filminin yönetmenliğini Jerry Zucker üstlendi. Başrollerde Patrick Swayze, Demi Moore ve Whoopi Goldberg’in yer aldığı sinema filminin müzikal uyarlaması Zorlu PSM sahnesine çıkmaya hazırlanıyor. Manchester Opera House’ta 2011’de prömiyeri yapılan Ghost müzikalinin beste ve şarkı sözleri Dave Stewart ve Glen Ballard’a, senaryo ise, Bruce Joel Rubin’ne ait.

Ölümsüz bir aşk hikayesini anlatan Ghost müzikali, 2011 yılında Londra’ West End’de perde açtıktan sonra yolculuğuna Broadway’de devam etti. 2016’da BobThomson’ın yönettiği, Bill Kenwright’in yeni prodüksiyonu ile Birleşik Krallık’ı turlayan Ghost müzikali, İngiltere’den sonra ilk durağı Türkiye olarak, bu yıl uluslararası turneye çıkıyor.

Ön satışta olan müzikalin avantajlı biletlerine, 9 – 25 Mart tarihleri arasında, Notre Dame de Paris müzikalinin sergilenmesi boyunca, www.biletix.com, www.zorlupsm.com adreslerinde ve Zorlu PSM gişelerinden ulaşılabilecek.