SPOR: ‘Rakip oyuncular üzerime oynadı’

Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe maçındaki olaylar hakkında konuşan Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Quaresma, flaş açıklamalar yaptı. Maçı berabere bitirdikleri için üzgün olduğunu belirten Quaresma, rakip takım oyuncusuna dirsek atmadığını, aslında dirsek atılanın kendisi olduğunu söyledi.

Maçın 52. dakikasında rakip takımın oyuncusuna dirsek attığı nedeniyle kırmızı kart görerek oyundan çıkan Quaresma, teknik ekibe olay hakkında rapor verdi. Raporda, ‘Teknik Direktör Şenol Güneş beni oyuna alırken karşı takım sinirliydi. Top ayağımla buluştuğu andan itibaren sert tekmeler ile karşılaştım. Fenerbahçeli oyuncu Souza sol elinin dirseğiyle suratıma sert bir şekilde vurdu.’

‘Bazı sözler söyleyerek beni tahrik etti. Bende burnuma gelen sert darbeye tepki gösterdim ve kırmızı kart görerek oyundan çıktım. Souza’dan başka 3-4 oyuncu daha üstüme gelerek beni tahrik etti. Tüm bunları yan ve orta hakem de gördü. ‘ şeklinde ifade verdi.

Ayrıca maça ısınma hareketleri yaptığı sırada yedek kulübesindeyken de kendisine rakip takım oyuncularından bazı sözler söylendiğini ifade ederek, Fenerbahçeli oyuncuların hepsinin üzerine oynadığını anlattı.