SPOR: ‘Oyunda üstün taraf bizdik’

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçı Beşiktaş-Fenerbahçe karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulundu. 2-2 biten maç hakkında konuşan Güneş, kazanmak için sahaya çıktıklarını ve oyun üstünlüğünün kendilerinde olduğunu söyledi ve ‘Basit goller yiyerek, rakibe avantaj sağladık. Tempolu ve heyecanlı bir oyundu.’ diyerek oynatmama üzerine bir oyun olduğunu sözlerine ekledi.

Maçta yaşanan gerginlik hakkında da konuşan Şenol Güneş, gerginliğin sebebini arkadaşların daha iyi bileceğini ifade ederek, ‘Herkes kendi açısından baktığı için futbol yorumu yapamam. Futbolun dışındaki konular konuşuluyor. O konulara girmek yerine, havadan sudan bahsedelim.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın konuşmaları hakkında da fikrini söyleyen Güneş, kendisi konuşunca ceza aldığını ifade ederek, ‘Aykut hocayı dinledim, Hakemi ima ediyor. Bende hakemden memnun değilim ama konuşamıyorum. Quaresma’nın geçen maçta yaptığı da sarı kart değildi, bu maçta da benzer durum yaşandı.’ dedi.

Quaresma hakkında konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Quaresma’nın yaptığı hareketin doğru olmadığını, kendisine vursalar bile karşılık vermemesi gerektiğini ve şu anda ne konuşulsa boş olacağını söyledi.