SPOR: ‘Gözü kara, ölümüne oynarım’

Beşiktaş’ın yetenekli oyuncusu Gary Medel, Beşiktaş Dergisi’ne çok özel açıklamalarda bulundu. Gözü kara bir futbol anlayışı olduğunu belirten Medel, sahaya çıktığı zaman orasının artık yeşil saha olmadığını, tribünlerdeki binlerce taraftarı futbola doyurmak için ölümüne oynamak gerektiğini söyledi. Kendini tamamen futbola adayan ve gerektiğinde tekmelere kafa atabilecek bir futbol anlayışına sahip olduğunu söyledi.

‘Çocuklarım dünyaya faydalı birer birey olmalı’
Türkiye’deki yaşamı ve aile hayatı hakkında da konuşan Medel, çocukları için iyi bir baba olmaya çalıştığını ve iyi bir eğitim alabilmeleri için elinden geleni yaptığını anlatarak, ‘Dünyaya faydalı bireyler olmalarını ve etraftaki insanlara saygılı birer yurttaş olmalarını diliyorum.’ dedi.

Türkiye’yi ailece çok sevdiklerini dile getiren Medel, eşi ve çocuklarıyla İstanbul’da güzel vakit geçirmeyi sevdiğini ve kayın validesinin onları ziyarete geldiğinde çok eğlendiklerini söyledi. Hepsinin Türkiye’yi çok sevdiğini ifade eden Beşiktaş’ın başarılı futbolcusu Medel, ‘Türk kültürünü ve tarihini öğrendikçe Türkiye’yi daha çok sevdik. Türk insanını iyi tanımak için zamanım oldukça dışarıya çıkıyorum ve Türk arkadaşlar ediniyorum.’ şeklinde konuştu.