MÜZİK: GOT7 ‘One And Only You’ Feat. Hyolyn

Güney Koreli müzik grubu GOT7 ‘One And Only You’ Feat. Hyolyn müzik videosu yayınlandı. Görüntülenme ve beğeni rekoru kıran videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz!

EKSTRA ÜCRETSİZ MOBİL UYGULAMA

Radyo Beşiktaş canlı yayınlarını müzik, spor, gündem, aktüel, siyaset, iş dünyası, kültür,magazin, otomobil, teknoloji, eğitim, sağlık, emlak, turizm, alışveriş, dünya haberleri ve söyleşiler ile sürdürüyor…
1 Nisan 2005 tarihinde yayın hayatına başlayan ve internet üzerinden ilk kez canlı yayını gerçekleştiren Radyo Beşiktaş dünyanın her yerinden milyonlara hitap etmeye başladı. Hafta içi kesintisiz hit müzik ağırlıklı canlı yayın yapmaktadır. Belirli saatlerde haber. söyleşi şeklinde canlı yayınlarını sürdüren Radyo Beşiktaş, kendi stüdyolarında konuklarıyla birlikte dünyanın her yerinde dinlenmektedir.
Radyo Beşiktaş yayınları hafta içi saat 11.00-18.00 arasında olup, özel konuklar, spor, siyaset, iş dünyası gibi haber programlarında sosyal medya üzerinden dinleyicilerimize duyurulmaktadır.
Canlı yayınlarımız www.besiktas.com.tr dünyanın her yerinden rahatlıkla üzerinden dinlenmektedir.
Ayrıca mobil uygulamamız ile de ücretsiz indirerek dilediğiniz yerden dilediğiniz zaman canlı yayınlarımızı dinleyebilirsiniz.Tüm bu işlemleri www.besiktas.com.tr ana sayfadan yapabilirsiniz. Ana sayfadaki Medya Player’i tıklayarak, tüm uygulamalarda (Pc / Android / Ipad / Iphone vb…) canlı yayınları dünyanın her yerinden rahatlıkla dinleyebilirsiniz.