MÜZİK: MGMT, ‘Little Dark Age’ albümüne büyük beğeni!

Başarılı müzik grubu MGMT, 4. stüdyo albümü “Little Dark Age” ile müzik sahnesine geri döndü. 9 Şubat’ta yayınlanan 4. stüdyo albümleri “Little Dark Age” ile başarılı diskografisine yeni bir kilometre taşı ekleyen upbeat synth-pop grubu MGMT, albümde yer alan “Me and Michael” şarkısını da kliplendirdi. Joey Frank ve Randy Lee Maitland tarafından çekilen klip, Truefaith isimli Filipinli parodi bir grubun şarkısını çalan üyelerin ilginç ve eğlenceli hikayesini konu alıyor.

Columbia Records aracılığıyla çıkan dördüncü albüm Little Dark Age müzik severlerden oldukça beğeni topladı ve yılın en çok beklenen albümlerinden biri olduğunu bir kez daha kanıtladı. NME tarafından “yadsınamaz derecede yetenekli” olarak tanımlanan MGMT, yeni albümünü Patrick Wimberly gibi çoklu yetenek sahibi (Chairlift, Kelela, Blood Orange) ve Flaming Lips, Spoon, Tame Impala gibi isimlerle uzun süredir birlikte çalışan Dave Fridmann ile albümünü kaydetti.

Little Dark Age Tracklisting:

1. She Works Out Too Much

2. Little Dark Age

3. When You Die

4. Me and Michael

5. TSLAMP

6. James

7. Days That Got Away

8. One Thing Left To Try

9. When You’re Small

10. Hand It Over

MÜREKKEP HABER

EKSTRA ÜCRETSİZ MOBİL UYGULAMA

Radyo Beşiktaş canlı yayınlarını müzik, spor, gündem, aktüel, siyaset, iş dünyası, kültür,magazin, otomobil, teknoloji, eğitim, sağlık, emlak, turizm, alışveriş, dünya haberleri ve söyleşiler ile sürdürüyor…
1 Nisan 2005 tarihinde yayın hayatına başlayan ve internet üzerinden ilk kez canlı yayını gerçekleştiren Radyo Beşiktaş dünyanın her yerinden milyonlara hitap etmeye başladı. Hafta içi kesintisiz hit müzik ağırlıklı canlı yayın yapmaktadır. Belirli saatlerde haber. söyleşi şeklinde canlı yayınlarını sürdüren Radyo Beşiktaş, kendi stüdyolarında konuklarıyla birlikte dünyanın her yerinde dinlenmektedir.
Radyo Beşiktaş yayınları hafta içi saat 11.00-18.00 arasında olup, özel konuklar, spor, siyaset, iş dünyası gibi haber programlarında sosyal medya üzerinden dinleyicilerimize duyurulmaktadır.
Canlı yayınlarımız www.besiktas.com.tr dünyanın her yerinden rahatlıkla üzerinden dinlenmektedir.
Ayrıca mobil uygulamamız ile de ücretsiz indirerek dilediğiniz yerden dilediğiniz zaman canlı yayınlarımızı dinleyebilirsiniz.Tüm bu işlemleri www.besiktas.com.tr ana sayfadan yapabilirsiniz. Ana sayfadaki Medya Player’i tıklayarak, tüm uygulamalarda (Pc / Android / Ipad / Iphone vb…) canlı yayınları dünyanın her yerinden rahatlıkla dinleyebilirsiniz.