MÜZİK: 6 dilde şarkı söylüyor

Şarkıcı Maral Ataman Türkçe, İngilizce, Yunanca, Ermenice, Fransızca ve İspanyolca dillerinde şarkı söylüyor. Ataman şarkı söylemenin yanı sıra farklı dillerde yazdığı sözleri besteliyor. İngilizceyi çok iyi bildiğini söyleyen şarkıcı “ Hem bir süre Amerika’da yaşadığım hem de ingilizce öğretmeni olduğum için İngilizce ana dilim gibi” dedi.

Yunan kültürünü sevdiğini belirten Ataman “Onların müzik ve dans aşkı, yaşama sevinci beni çok etkiliyor. Her zaman ilgim olan bir dildi. Çok sık gittiğim bir ülke olduğu için de özel derslerle öğrendim. Tamamen keyfi olarak öğrendiğim bir dil” diye konuştu. Fransızca ve İspanyolcayı da iş gereği öğrendiğini vurgulayan Ataman “Sahne de olmak istiyorum çünkü benim için sahnede olmak yaşamak, nefes almak. Müzikle olmak benim için nefes almak gibi bu yüzden müzik için elimden geleni yapıyorum” dedi.

Maral Ataman – Luys Yergir (Akustik)

Yerazank / ԵՐԱԶԱՆՔ / Rüya Akustik Cover – Maral Ataman

EKSTRA ÜCRETSİZ MOBİL UYGULAMA

Radyo Beşiktaş canlı yayınlarını müzik, spor, gündem, aktüel, siyaset, iş dünyası, kültür,magazin, otomobil, teknoloji, eğitim, sağlık, emlak, turizm, alışveriş, dünya haberleri ve söyleşiler ile sürdürüyor…
1 Nisan 2005 tarihinde yayın hayatına başlayan ve internet üzerinden ilk kez canlı yayını gerçekleştiren Radyo Beşiktaş dünyanın her yerinden milyonlara hitap etmeye başladı. Hafta içi kesintisiz hit müzik ağırlıklı canlı yayın yapmaktadır. Belirli saatlerde haber. söyleşi şeklinde canlı yayınlarını sürdüren Radyo Beşiktaş, kendi stüdyolarında konuklarıyla birlikte dünyanın her yerinde dinlenmektedir.
Radyo Beşiktaş yayınları hafta içi saat 11.00-18.00 arasında olup, özel konuklar, spor, siyaset, iş dünyası gibi haber programlarında sosyal medya üzerinden dinleyicilerimize duyurulmaktadır.
Canlı yayınlarımız www.besiktas.com.tr dünyanın her yerinden rahatlıkla üzerinden dinlenmektedir.
Ayrıca mobil uygulamamız ile de ücretsiz indirerek dilediğiniz yerden dilediğiniz zaman canlı yayınlarımızı dinleyebilirsiniz.Tüm bu işlemleri www.besiktas.com.tr ana sayfadan yapabilirsiniz. Ana sayfadaki Medya Player’i tıklayarak, tüm uygulamalarda (Pc / Android / Ipad / Iphone vb…) canlı yayınları dünyanın her yerinden rahatlıkla dinleyebilirsiniz.