SPOR: ”Beşiktaş’ın DNA’sı harika”

İspanyol kaleci ” Bizim takımda Messi, Ronaldo gibi yıldızlar yok; biz birlikte gelişiyoruz. Beşiktaş’ın DNA’sı harika” dedi. UEFA da Fabri’ye övgüler dizdi. Beşiktaş’ın İspanyol kalecisi Fabri, Şampiyonlar Ligi maçları öncesinde UEFA’nın sitesine Beşiktaş ve Devler Ligi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Siyah-beyazlı takımda gösterdiği performanstan memnun olduğunu kaydeden tecrübeli file bekçisi, Beşiktaş’ta çok mutlu olduğunun dile getirip “Bu kulübün DNS’sını gerçekten çok seviyorum. Beşiktaş’ta muhteşem bir ortam var. Kimsenin kimseye bir üstünlüğü yok. Bizi birbirimizden ayıran hiçir şey yok. Dışarıdan bakan biri fark bulamaz. Takımımızda Messi ya da Ronaldo gibi yıldızlar yok; hep birlikte gelişiyoruz” şeklinde konuştu. UEFA da Şampiyonlar Ligi’nde son 16’ya kalan takımlar arasındaki en iyi kalecilerden biri olarak gösterdiği tecrübeli file bekçisi için övgü dolu ifadeler kullandı.

UMARIM RONALDO’YU GETİRİR
Fabri, röportajında Pepe’ye de ayrı bir parantez açtı. “Bize sadece saha içinde değil, dışında da yardımcı oluyor” dediği Portekizli oyuncu hakkında “Harika bir oyuncu aynı zamanda iyi bir adam” dedi.Beşiktaş’ın projelerinin Avrupalı oyuncuları çektiğini de sözlerine ekleyen Fabri, “Umarım Pepe, Ronaldo ve birkaç yıldızı daha Beşiktaş’a getirebilir” diye konuştu.

TÜRKÇEMİ GELİŞTİRMELİYİM
Tecrübeli file bekçisi söyleşide Türkiye’deki günlerinden de bahsetti. İstanbul’u sevdiğini dile getiren Fabri, zaman zaman Türkçe’sini geliştirmeye çalıştığını da açıkladı. Siyah-beyazlı eldiven, “Bazen Türkçe konuşmak isterken birkaç kelimeden sonra takılıyorum. Sanırım bu konuda da kendimi geliştirmeliyim” diyerek röportajı noktaladı.

FOTOMAÇ