MAGAZİN: Cesur mu, sansasyonel mi?

Kim Kardashian’ın Instagram paylaşımları sık sık dünyada gündem oluyor. Sosyal medyada dikkat çekmek ve konuşulmak, Kim Kardashian’ın uzmanlık alanı. Son dönemde paylaşımlarındaki cesaret dozunu fazlasıyla artıran Kardashian, son fotoğrafıyla 3 milyondan fazla beğeni aldı. Gördüğümüz üstü çıplak bir şekilde ayna karşısında duran, meme uçlarını kollarıyla saklayan ve saçlarının ıslak olduğunu tahmin ettiğimiz bir Kim. İster cesur bulun, ister sansasyonel… Kim Kardashian’ın sosyal medyadaki fotoğraf paylaşımlarının cüretkar olduğu kesin.

Mert Alaş ve Anna Dello Russo gibi isimlerin de begenip yorum yaptıkları paylaşıma karşı çıkanlar da var elbet, fakat Kardashian’ın gelen olumsuz yorumlara kulak asacağına ihtimal dahi vermiyoruz, çünkü o her zaman bildiğini okuyor.

Kim Kardashian Hakkında Bilmeniz Gereken 5 Gerçek

 

En Büyük Pişmanlığı
Dışarıdan bakıldığında yaptığı hiçbir şeyden pişman görünmeyen Kim Kardashian’ın keşke yapmasaydım dediği bir pişmanlığı var. Bu pişmanlığın nedeni zamanında ortaya çıkan özel görüntüleri değil. 2011 yılında müzik dünyasına girmeye teşebbüs eden Kim’in Jam (Turn It Up) isimli şarkısını ve klibini hatırlayanlarınız vardır. İşte Kim’in en büyük pişmanlığı hüsranla sonuçlanan müzik denemesi.

 

 

 

 

 

İlk Aşkı: Michael Jackson’ın Yeğeni
Aşk hayatının açılışını Michael Jackson’ın yeğeni Tito Joe Jackson ile yapan Kim, sonunda Kanye West ile mutlak mutluluğu buldu.

 

 

 

 

 

 

 

Çocuk Bezi Çantası: Hermes Birkin
Hermes’in Birkin çantasının borsaya yatırım yapmaktan daha karlı sayıldığı günümüzde, Kim Kardashian’ın 150 bin dolarlık bu özel çantayı çocuk bezi çantası olarak kullandığını biliyor muydunuz? Hatta bu çantayı arada boyadığına bile tanıklık ediyoruz.

 

 

 

 

 

 

Nadiren İç Çamaşırı Giyiyor
Kim, şeffaflığı sadece özel hayatında değil, kıyafetlerinde de fazlasıyla seviyor. Mecbur kalmadıkça iç çamaşırı giymemesi de aşırı şeffaflık düşkünlüğünden olsa gerek.

 

 

 

 

 

 

 

Bir Sır Olarak Paris Soygunu
Kim Kardashian’ın özel hayatına dair bugüne kadar her ayrıntı, her detay basın ile paylaşıldı. Sosyal medya sayesinde Kardashian’ların hayatına sızmadığımız tek bir an dahi yok. Bu bilgi kalabalığı içerisinde Kim’in hayatında aydınlanmayan, aydınlatamadığımız tek bir sayfa var.

 

 

 

 

VOGUE