ALIŞVERİŞ: Valentino’dan 2018 İlkbahar/Yaz Couture

Valentino, dün akşam Hôtel Salomon de Rothschild’da, 2018 İlkbahar/Yaz Couture koleksiyonunu sundu. Zengin renk paletinin domine ettiği şaşalı koleksiyonun, odağı tüylü saç aksesuarları oldu. Philip Treacy’nin tasarladığı rengarenk saç aksesuarları, akla tarihi aristokrat şapkalarını veya modern çağın avangard sanat eserlerini getiriyordu.

Pop pembe, şiirsel turkuaz, derin kırmızı ve rüyasal mor gibi karakterli renklerin enerjisini taşıyan saç aksesuarları, kıyafetlerin beklenmedik gündelikliğine estetik bir şekilde tezat düştü. Pierpaolo Piccioli yarattığı bu kontrastla, Haute Couture’ün günümüz kadını için temsiliyetini resmetti.

Görkemli saç aksesuarları, güzelliğin yıldızı olan leylak dudaklar ve neon eyeliner’la yarıştı. Neredeyse tiyatral diyebileceğimiz Valentino Couture güzellik hikayesinde, renklerin dramatik dansına şahit olduk. 2018 İlkbahar/Yaz Couture sezonunda Dior’un transparan maskesi ve Chanel’in retro duvağının ardından Valentino’nun son hamlesiyle, karakteristik saç aksesuarları trend alarmı verdi.

Valentino – 2018 İlkbahar/Yaz Couture




















VOGUE