BEŞİKTAŞ: Belediye, İlçe el ele verdi!..

Beşiktaş Belediye Başkan Vekili seçilen Tahir Doğaç CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Sebahattin Öztürk’ü ziyaret etti. CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Sebahattin Öztürk ilçe de partililere yaptığı konuşmada Tahir Doğaç’a tam destek vereceklerini belirterek,
“Her CHP’li böyle düşünmeli, birlik ve beraberlik zamanıdır. İlçe Başkanı olarak şahsım ve partim adına bunun sözünü veriyoruz” dedi.
Birlikte ortak çalışmalarla Beşiktaş için en iyilere imza atacaklarına inandığını belirten CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Sebahattin Öztürk önümüzdeki günlerde Beşiktaş Belediyesi’ne ve Başkana bir ziyaret yapacaklarını, daha sonra yapılacak olan çalışmalar hakkında geniş çaplı bir planlama ile birlikte yol haritası çıkaracaklarının da altını çizdi.

İktidarın son zamanlarda ortaya koyduğu oyunla partinin yıpratılmaya çalışıldığını, bunun içinde tüm CHP’lilerin kenetlenmesi gerektiğinin altının çizildiği toplantıda bir konuşma yapan Tahir Doğaç ise şunları söyledi: “Burada misafirim. Böyle bir görev için talebim yoktu. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve partili arkadaşlarımızın ortak kararı ile sayesinde seçildik. Kılıçdaroğlu’nun enerjisi karşısında utanıyorum. Yaşım gereği, onun bu çalışma gayreti ve azmine ayak uydurmamız lazım. Bunun gayreti içindeyim. İletişimde sıkıntı yaşayabiliriz. Telefonumu bile aldılar, ben bakamıyorum. Çünkü 4-5 gün hayat benim değil artık. Birikmiş konular var, tüm istek ve şikayetleri dinliyor not alıyoruz. Zaman içinde herşey çözülür. Belediyede ilçede sokakta ne söylemek isterseniz dinleyeceğiz. Zabıtaya da söyleyin, meclis üyelerine de söyleyin bana iletsin. Parti çok önemli, bir mecliste burasıdır, ilçedeki arkadaşlarımızdır. 55 senelik CHP’liyim, ben yok biz varız, sırtını birbirine dönen partili istemiyoruz. Kuvai-Milliye ruhu, Mustafa Kemal Atatürk ile yetiştik. Ne yazık ki, Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere kattıklarını, öğretilerini, savaşlarını bilmeyenler var. İsmet Paşa’yı, Atatürkü tanıtmak öncelikli görevimizdir. Bu değerlere saldırılara karşı durmalıyız. Kültür faaliyetlerimiz devam edecektir, kimlik yaşantı ve etnik konular üzerinden siyasat yapılamaz.”

Öte yandan geçen günde Tahir Doğaç’ı İstanbul eski Belediye Başkanı Nurettin Sözen ve Beşiktaş Kaymakamı Abdullah Kalkan’da ziyaret etmişti. Ziyaretlerin hafta sonuna kadar süreceği, önümüzdeki hafta başından itibaren de devam eden çalışmaların daha çok hız kazanaçağı belirtiliyor.

Bu arada edinilen diğer bir bilgi de belediye içinde bazı kadroların ve müdürlüklerin değiştirildiği yönünde… Bu müdürlüklerin özel kalem, imar, fen ve temizlik müdürlüğü olduğu belirtiliyor.

Gelişmeleri yakından takip ediliyor.

ÖZEL SİYASET HABER
Muzaffer TOPAL