SPOR: Kara Kartal hazırlanıyor

Beşiktaş, Antalya kampındaki ilk hazırlık maçını Hollanda ekibi Den Haag ile yaptı 2-2 biten karşılaşmada Kartal’ın gollerini Caner ve Atiba attı, Negredo penaltı kaçırdı.

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Beşiktaş, ilk hazırlık karşılaşmasını Den Haag ile yaptı, mücadele 2-2 berabere sonuçlandı. Gloria Sports Arena’da oynanan maçın ilk yarısında siyah- beyazlılar etkili olamadı. Negredo penaltı kaçırırken, Johnsen’in golleriyle devreyi 2-0 mağlup kapatan Beşiktaş; ikinci yarıda Atiba, Pepe, Tolgay, Quaresma ve Babel’in oyuna dahil olmasıyla hareketlendi. 60’ıncı dakikada Caner Erkin’in şık golüyle farkı bire indiren siyah-beyazlılar, Mustafa Pektemek ve Talisca’nın girmesiyle üstünlüğü iyice ele geçirdi. 72’inci dakikada Atiba’nın attığı gol skora denge getirdi. Kalan bölümde başka gol olmayınca mücadele 2-2 berabere sonuçlandı.

NASIL OYNADILAR?

VİDA: Stoper başladı, sağ bekte devam etti. Şenol hoca elindeki jokeri ne kadar kullanabileceğini test etmiş oldu. Bence sonuç olumlu.

MEDEL: Nerede oynarsa oynasın, stoper, orta saha hiç fark etmiyor bildiğin atom karınca. Dinamo gibi çalışıyor. İkinci yarının önemli ismi olur.

CANER: Sadece attığı gol değil, Caner genelde işini iyi yaptı ve ilerigeri çalıştı. Ayrıca golü de muhteşemdi. Adriano ile büyük çekişme yaşayacak.

NEGREDO: Penaltı kaçırdı, gol kaçırdı bunlar için eleştiriyi hak etti fakat Negredo diğer taraftan çok çalıştı ve birçok kez kendi pozisyon yarattı.

QUARESMA: İkinci yarıda girdi. Normalde önüne, arkasına düşen toplara bile dönüp bakmayan Q7, dışarı gideceği kesin topları bile kovaladı. Fotomaç