SPOR: Yanında onu da götürdü

Beşiktaş’tan rekor bonservis bedeniyle Everton’a transfer olan Cenk Tosun özel eşyalarını almak için İstanbul’a dönmüştü. Yıldız forvet, yeniden takımına katılmak için dün Ada’ya uçtu. Eşi Ece Tosun ile birlikte İngiltere’ye giden Cenk Tosun yanında büyük bir kavanozda turşu da götürdü.

Cenk Tosun, Everton’la idmanlara başlayacak. Milli futbolcumuz, Premier Lig’de ilk maçına 13 Ocak 2018’de saat 20.3’da Tottenham’a karşı çıkacak.

Yıldız golcü, Atatürk Havalimanı’nda yoğun ilgiyle karşılaştı.

Cenk Tosun’u karşılarında gören taraftarlar, hatıra fotoğrafı çektirebilmek için sıraya girdi. 26 yaşındaki futbolcu daha sonra Londra’ya hareket etti.

FOTOĞRAFTAKİ O DETAY

Cenk’in hava alanında bilet kuyruğunda çekilmiş fotoğrafı ise sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Yıldız golcünün valizleri üzerinde görüntülenen ve içinde turşu ya da zeytin olduğu tahmin edilen, halk arasındaki adıyla ‘turşu bidonu’ hakkında taraftarlar “Turşusuz maça çıkmayan adam gibi adam”, “Cenk ağzının tadını biliyor”, “Halk çocuğu, seviyorum bu adamı” ve “Türk olduğunun kanıtıdır” şeklinde eğlenceli yorumlar yaptılar.

FOTOMAÇ