SPOR: ‘Bayern maçı bizim için normal bir maç’

Beşiktaş’ın Brezilyalı futbolcusu Adriano Correia, BJK TV’de yayınlanan Kamp Günlüğü programında soruları yanıtladı. Yıldız oyuncu ligde ve Şampiyonlar Ligi’ndeki durumu değerlendirirken Pepe ile ilgili de önemli ifadeler kullandı.

İlk yarı değerlendirmesi!

“İlk yarıda inişli çıkışlı bir performans sergiledik . Bazı maçlar istediğimiz gibi olmadı. İstediklerimizi uygulayamadık. Kamp sürecinde eksiklerimizi gidermek istiyoruz. İlk yarıdaki hataları ikinci yarıda yapmak istemiyoruz.”

“Bayern maçına normal bir maç gibi bakıyoruz”

“Geçen seneye göre daha zor bir gruptayız. Geçen sene Şampiyonlar Ligi’nde edindiğimiz tecrübe işimize yaradı. Bu sene o tecrübenin meyvelerini topladık. Önümüzde Bayern maçı var normal bir maç olarak bakıyoruz buna. Ligi de düşünmek zorundayız. Orada da yarışıyoruz. Umarım herkes sahada %100’ünü verir.”

Beşiktaş taraftarına övgü!

“Kendi evimizde oynadığımız maçlar benim için çok keyifli oluyor. Rakip takımlar için çok zor bir atmosfer. Evimizde maç kaybetmemiz gerçekten çok zor. Taraftarımız bizi çok güzel motive ediyor.”

Adriano ile kısa kısa:

Quaresma – Sihirbaz, çok yenetekli

Pepe – Tecrübe

Talisca – Golcü

Şenol Güneş – Baba, babacan

İlk başta disiplinli olmak gerekiyor. Futbolculuk zor bir meslek. Bunun için hazır olmanız gerek. Şöhret olsun, ekonomik anlamda olsun kariyerinin önüne asla geçmemeli. İnsan geldiği yeri unutmamalı. Hiçbir şeyiniz yokken yanınızda olan insanları unutmamanız gerekiyor”

“Pepe ile son Real Madrid – Barcelona maçını konuştuk. Pepe imrendiğim bir oyuncu. Çok disiplinli. Ben de tecrübeli bir oyuncuyum ama Pepe ile birkaç sene birlikte oynayacak olmak benim için büyük şans.”

FOTOMAÇ