Beşiktaş MG bildiri yayınladı; “Atatürk ve Bayrak Vazgeçilmezimizdir”

Kurulduğu 2000 yılından bu yana “Atatürk ve Bayrak” misyonuyla hareket eden Medya Grup yayınladığı bildiriyle 2018 yılındaki çalışmalarını takipçileriyle paylaştı.
Yapılan açıklamada; yüz binlerce takipçimiz, milyonlarca kişiye ulaşan haber sitemiz ile yeni yılda neler yapacağımızı sizlerle paylaşmak istiyoruz. Bilindiği gibi Beşiktaş Medya Grup rakipsiz bir konsept!.. Bunu daha da ileriye taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz”denildi.

DÜNYANIN HER YERİNDEN MİLYONLARA ULAŞIYORUZ

Beşiktaş Medya Grup, Beşiktaşlıların tüm dünya haberlerini, gündem, siyaset, magazin, teknoloji, müzik, alışveriş, sağlık, emlak, eğitim, teknoloji, kültür ve özellikle kent haberlerini ile vb tüm gelişmeleri dünyanın her yerinden tek bir platformdan rahatlıkla başka medya organlarına gereksinim duymadan takip etmenizi misyon edinmiş bir yayın organı…
Bu dev ağın içinde ayrıca gazete, haber sitesi ve radyo bulunuyor. Ayrıca sosyal medya hesapları ile destekleniyor. Ulusal haber ajansımız da tüm gazetelerle birlikte hareket ediyor. Durum böyle olunca da sadece Beşiktaş değil, milyonlar bizi takip ediyor.

YAYINLARIMIZI SARI BASIN KARTLI GAZETECİLER HAZIRLIYOR

Tüm yayınlarımız sarı basın kartı sahibi Türkiye Gazeteciler Cemiyeti – TSYD, AIPS ve EGD üyesi gazeteciler tarafından hazırlanıyor.
Köşe yazarlarımız ve katkı veren isimler medya dünyanın tanınmış ve etkin kalemleri…
Tüm yayınlarımız bağımsız olup, ayrı ayrı yayın koordinatörleri ve editörler tarafından yönetilirler. Basın yayın ilkeleri geçerli olup, her haber verilir, yorumlar ise özgürdür. Etkinliğimiz, inandırıcılığımız, saygınlığımız ve yıllar süren başarılarımız da bu kriterlerden gelmektedir.

TÜM ÇALIŞMALARIMIZ KURUMSALDIR

2018 yılındaki çalışmalarımıza gelince;
Yazılı basın da ilk tekiz. Gazete Beşiktaş’ı internet ortamına taşıyarak Dünya ve Avrupa basınında olduğu gibi yılın ilk çeyreğinde günlük bir şekilde yayınlama planlarımız bulunmaktadır.
***
Haber sitemiz 7/24 kesintisiz haber sunmaktadır. Sadece pc üzerinden değil, tüm android uygulamalardan IPad ve IPhone uygulamalardan da okunmaktadır. “Dünyanın her yerindeyiz” slagonu ile tüm dünyadan tek panel üzerinden ulaşılabilindiğimizi tekrarlıyoruz.
Haber ve yorum çeşitliliğini bugünden itibaren daha da arttırdık. Yakında daha büyük yeniliklerle karşınızda olacağız.
***
2018’de bildiğiniz gibi siyaset daha da ısınacak ve belki erken bir seçim veya 2019’un ilk aylarında bir seçim olacak. Radyo Beşiktaş’a büyük talep var. Bu yıl yakın zamanda siyaset başta olmak üzere, iş dünyası ve spor programları yoğun olarak başlayacağız. Bunun hazırlıkları içindeyiz…
***
2018 yılında önemli bir projeye daha imza atıyoruz.
Beşiktaş Medya Grubu bu günlere getiren siz değerli Beşiktaşlılar için www.besiktas.com.tr haber sitemiz yepyeni bir çalışma başlatıyor.
Ortak çalışma yaptığımız büyük kuruluşların yanı sıra, bu önemli proje kapsamında küçük işletmeler için, günde sadece 10 TL’ye reklamınızı, tanıtımınızı, haberlerini yayınlatabilme imkanı sağlıyoruz. Böylelikle tüm işletmeler Beşiktaş Medya Grup’ta yer alacak. Mecra daha da büyüyecek.
Konuyla ilgili sitemizden açıklayıcı bilgilere ulaşabilirsiniz.

ATATÜRK VE BAYRAK VAZGEÇİLMEZİMİZDİR

Beşiktaş Medya Grup yıllardır Beşiktaş’ın ve Beşiktaşlı’nın ilk ve tek rakipsiz 1 numaralı medya platformudur.
Milyonlarca kişi tarafından takip edilmekte olup dünyanın her yerindedir.
Bizler sarı basın kartı sahibi Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Üyesi gazeteciyiz.
Başbakanlık, İçişleri Bakanlığı valilik onayı ve izniyle kamu adına görev yapıyoruz.
Tüm çalışmalarım kurumsal olup, basın yayın kanunu gereği yürütülmektedir.
Kurulduğu günden bu yana Atatürk ve bayrak vazgeçilmezimizdir ve bu çizgimiz devam etmektedir.
Onun için herkese eşit mesafedeyiz!..
Medya işi ciddi bir iştir!..
Taklitlerimizden ve yanlış yönlendirmelerden sakının!..
Her türlü konuda haber, yorum ve iletişim için 7/24 direk bizleri arayabilirsiniz.

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP