MÜZİK: 2017’de BTS

BTS tüm dünyada en popüler Koreli müzik grubu. 2017’nin sonuna yaklaşırken, BTS ardında yalnızca kendi büyük yılını değil, aynı zamanda bir Koreli grup için Amerika’daki en etkili yılını bırakıyor. American Music ödül törenleriyle ve Billboard’ın en önemli listerlerinde üst sıralarda yer almalarıyla, şarkılarla ve heyecan verici anlarla doluydu. Sizleri, BTS zaman yolculuğuna çıkarıyoruz…

1 Ocak: RM (eski adıyla Rap Monster) Soundcloud’da Always’i yayınladı.

12 Şubat: 2016’da yayınlanan Wings’in repackage albümü olan You Never Walk Alone’dan ‘Spring Day’ yayınladı.

19 Şubat: ‘Not Today’ yayınlandı.

19 Mart: RM, ‘Change’ için Wale ile işbirliği yaptı.

9 Haziran: RM ve V, grubun dördüncü yıldönümü kutlaması BTS Festa’nın bir parçası olarak ‘4 O’clock’u yayınladı.

14 Haziran: Suga; Jin ve Jungkook ile ‘So Far Away’i tekrar seslendirdi.

5 Temmuz: Grup, Seo Taiji & Boys’un ikonik parçası ‘Come Back Home’u tekrar seslendirdi.

4 Eylül: Love Yourself: ‘Her’ öncesi Jimin odaklı ‘Serendipity’ klibi yayınlandı.

18 Eylül: Love Yourself: ‘Her’ yayınlandı.

24 Eylül: Grup, Billboard 200’de ilk 10’a giren ilk Koreli sanatçı olarak K-Pop tarihi yazdı. 2017’de 7 kişilik grup 7. sırada yer aldı.

29 Eylül: JJ Ryan, Billboard Chart Beat Podcast’te DNA çalan tek Amerikan radyosu olarak konuşuldu.

23 Kasım: BTS, ‘MIC Drop (Remiz)’ için Steve Aoki ve Desiigner ile işbirliği yaptı. BTS’nin Amerika’daki en başarılı şarkısı oldu.

7 Aralık: BTS’nin reklam şarkısı ‘With Seul’ü indirmek isteyen hayranların bakınına uğrayan Seul Turizm sitesi çöktü.

31 Aralık: BTS’nin performansı, Yeni Yıl Şov’unun bir parçası olarak Amerika’da yayınlanacak.

KOREZİN

EKSTRA ÜCRETSİZ MOBİL UYGULAMA

Radyo Beşiktaş canlı yayınlarını müzik, spor, gündem, aktüel, siyaset, iş dünyası, kültür,magazin, otomobil, teknoloji, eğitim, sağlık, emlak, turizm, alışveriş, dünya haberleri ve söyleşiler ile sürdürüyor…
1 Nisan 2005 tarihinde yayın hayatına başlayan ve internet üzerinden ilk kez canlı yayını gerçekleştiren Radyo Beşiktaş dünyanın her yerinden milyonlara hitap etmeye başladı. Hafta içi kesintisiz hit müzik ağırlıklı canlı yayın yapmaktadır. Belirli saatlerde haber. söyleşi şeklinde canlı yayınlarını sürdüren Radyo Beşiktaş, kendi stüdyolarında konuklarıyla birlikte dünyanın her yerinde dinlenmektedir.
Radyo Beşiktaş yayınları hafta içi saat 11.00-18.00 arasında olup, özel konuklar, spor, siyaset, iş dünyası gibi haber programlarında sosyal medya üzerinden dinleyicilerimize duyurulmaktadır.
Canlı yayınlarımız www.besiktas.com.tr dünyanın her yerinden rahatlıkla üzerinden dinlenmektedir.
Ayrıca mobil uygulamamız ile de ücretsiz indirerek dilediğiniz yerden dilediğiniz zaman canlı yayınlarımızı dinleyebilirsiniz.Tüm bu işlemleri www.besiktas.com.tr ana sayfadan yapabilirsiniz. Ana sayfadaki Medya Player’i tıklayarak, tüm uygulamalarda (Pc / Android / Ipad / Iphone vb…) canlı yayınları dünyanın her yerinden rahatlıkla dinleyebilirsiniz.