MAGAZİN: Prens Harry’yi kaptı!

Yakında dünyanın en gözde bekar erkeğiyle evlenecek olan ABD’li oyuncu Meghan Markle katıldığı ilk resmi göreve damgasını vurdu. Markle, etrafta toplanıp kendilerine sevgi gösterisinde bulunan halka hiç beklenmedik şekilde cevap verdi.

Rol aldığı The Suits dizisiyle ünlenen 36 yaşındaki Markle, dün Kraliçe 2. ElizabetH’in de katıldığı geleneksel Noel kutlamasındaydı. Kahverengi ve bej ağırlıklı kıyafetleriyle son derece şık görünen Markle,böylece ilk resmi görevini de başarıla tamamlamış oldu.

Kraliyet ailesinin bütün üyelerini bir araya getiren Noel kutlaması St Mary Magdelene Kilisesi’nde yapıldı. Kiliseye uzanan yol boyunca Harry’nin koluna giren Markle, çevrede toplanan meraklılarla bol bol selamlaştı.

Hatta zaman zaman onlara ilginç mimikler de yaptı. Markle bir ara kendisine seslenenlere şakacı bir şekilde dil de çıkardı. Markle ve Prens Harry bir ara da durup kendilerine sevgi gösterisinde bulunanlarla sohbet etti.

Önümüzdeki 19 Mayıs’ta Prens Harry ile evlenecek olan Meghan Markle, törenin sonunda günün en çok ilgi gören kişisi olarak geldiği gibi Prens Harry’nin kolunda evinin yolunu tuttu.


HÜRRİYET