SPOR: Fikret Orman’dan flaş açıklamalar!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Arda Turan, Cenk Tosun, Jose Sosa ve Demba Ba transferleri hakkında konuştu. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Arda Turan ile alakalı fikrimi daha evvel de sordunuz, anlattım. Şahsen çok sevdiğim, çok da önemli bir oyuncu. Türkiye’nin önemli bir değeri. Arda’nın oynadığı yerlerde oyuncu yoğunluğumuz var. Arda’ya Beşiktaş forması nasip olsun çok isterim ancak şu an için böyle bir gündemimiz yok.” dedi.

TOLGA VE ARDA’NIN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI…
Orman, Arda Turan ve Tolga Zengin’in dün akşam saatlerinde sosyal medyadan yaptıkları paylaşımları, “Onlar birbirleriyle arkadaştırlar, bir mesaj çıkarmamak lazım. Bunlar normal şeyler. Arda Turan’a Beşiktaş forması da nasip olsun isterim ama şu an için böyle bir durum yok” ifadeleriyle değerlendirdi.

CENK TOSUN DEĞERLENDİRMESİ
Adı Premier Lig ekiplerinden Everton’la anılan Cenk Tosun’la ilgili de konuşan Orman, “Cenk kıymetli bir kardeşimiz. Bizim evladımızdır. Oğuzhan da biraz önce buradaydı, o da bizim için öyle. Burada olmaktan mutlular. Kariyerleri için onlara faydalı olabilecek bir şey olursa ben de destek olurum. Cenk önemli bir oyuncu, ancak bizim şu anda gündemimizde öyle bir durum yok. Cenk gitmiş, uçağa binecek falan, böyle bir gündemimiz yok. Cenk’in değerinin 20 milyondan çok fazla olduğunu düşünüyorum. Satma niyetimiz olmadığı için bir fiyat belirleme durumumuz da yok Cenk burada çok mutlu ve biz de ondan çok memnunuz” yorumunda bulundu.

DEMBA BA’YA YEŞİL IŞIK
Orman, Stuttgart’a dönen Mario Gomez ve kulüpsüz durumdaki Demba Ba’yla ilgili de soruları yanıtladı. Başkan Orman şunları söyledi:
“Gomez, Almanya Milli Takımı oyuncusuydu, parlayan yıldızdı. Şimdi Stuttgart’a gitti. Hayırlısı olsun”

“Demba Ba bizim evladımız. Gelmesini isterim ama sakatlık durumu nedir bilmiyorum. Ona bakmak lazım”

SOSA TRANSFER İDDİALARINA YANIT
Kariyerini Trabzonspor’da kiralık olarak sürdüren Jose Sosa’yla ilgili iddiaları da yanıtlayan Orman, “Talep yapmadık, sezon başında da talebimiz olmadı. Şu anda da Sosa gündemimizde değil” şeklinde konuştu.

Fikret Orman, bir soru üzerine de Beşiktaş’ın ligdeki performansından memnun olmadığını, bu sene daha iyi olması gerektiğini sözlerine ekledi.

Lig yarışı için de kısa bir yorum yapan Orman, “Güzel bir lig yarışı geçiyor. Hakemlerin etki etmediği bir ikinci yarı temenni ediyorum” dedi.

HABERTÜRK