SPOR: Cenk Tosun’u açıkladı!

Crystal Palace, Cenk Tosun hakkında açıklama yaptı. İngiltere Premier Lig takımlarından Crystal Palace’ın menajeri Roy Hodgson, kulübünün Beşiktaşlı futbolcu Cenk Tosun’u izlediğini söyledi. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace’ın teknik direktörü Roy Hodgson, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin transfer listesine adını yazdıran Beşiktaşlı yıldız Cenk Tosun ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Crystal Palace Menajeri Roy Hodgson, Sky Sports’a yaptığı açıklamada kulübünün Cenk Tosun’u izlediğini doğruladı. İngiliz basınına konuşan Hodgson, Cenk Tosun’u yakından tanıdığını ve kulübün takibinde olan bir oyuncu olduğunu belirtirken, “Kulübün izlediği bir oyuncu olduğunu biliyorum. Ancak onu şu an için transfer etmemiz zor gözüküyor. Şu an için transferi ne durumda bilmiyorum ama başkan beni çağırıp Cenk Tosun’u aldık dese, çok şaşırırım. Bizim için zor bir transfer” dedi.

“Kulüp yönetimimiz Cenk Tosun’u izliyor ancak şimdiye kadar bir teklif yapıldığını sanmıyorum. Şimdiye kadar Cenk Tosun için bir teklif yapıldığını sanmıyorum. Yarın başkan arayıp ‘Cenk’i aldım’ derse şaşırırım.”

Crystal Palace Teknik Direktörü Roy Hodgson: “Cenk Tosun’u alabilirsek çok şaşırırım”

FOTOMAÇ