ALIŞVERİŞ: Güç ayakkabılarda!

Christian Louboutin ve Star Wars bir araya gelerek anlamlı bir projeye imza attı. Ünlü tasarımcı, sevilen bilimkurgu serisinin, en son filmi The Last Jedi’nin yayına girmesini kutlamak için, filmin önde gelen kadın karakterleri; Rey, Amiral Holdo, Yüzbaşı Phasma ve Rose Tico’dan esinlenerek Disney ve Lucasfilm’le bir araya geldi.

20 Aralık’a kadar açık arttırmaya sunulan ayakkabıların, filmin yayına girmesini kutlamaktan başka bir misyonu da, hastanede tedavi gören çocuklara yardım sağlayabilmek. Açık artırmaya çıkarılan ayakkabılardan elde edilen gelirlerin bir kısmı, Star Wars: Force for Change adına, kritik hastalığı bulunan çocuklara destek sağlayan Starlight Children’s Foundation’a bağışlanacak.

Her ne kadar Louboutin ve Star Wars oyuncuları tarafından imzalanmış, sınırlı sayıdaki ayakkabılar yeterince cezbedici görünse de, açık arttırmada sunulan pakette daha fazlası var. Kazananlar, ayakkabıların ikinci bir çiftini de alırken, Lucasfilm merkezini ziyaret etme, stüdyoyu gezme ve 16 Ocak’ta San Francisco’daki The Last Jedi’nin özel gösterimine katılma şansını elde etmiş olacaklar.

Açık arttırmaya sunulan paketler için teklifler şu an 2.500-3.750 dolar arasında değişiyor, ancak iki ayakkabı ve yanında sunulan imkanları deneyimlemenin bedeli 10.000 dolar. Ayrıca, 9 Aralık’ta açık artırmaya eklenecek ek bir parça daha var. Markaya göre bu ayakkabı, Louboutin’in, Ballerina Ultima topuğundan esinlenecek.


VOGUE