SPOR: Kayserispor-Beşiktaş maçı saat kaçta?

Beşiktaş, Süper Lig’in 15. haftasında Kayserispor’a konuk olacak. Üçer sarı kartı olan Pepe ve Babel, ceza sınırında bulunuyor. Peki, Kayserispor-Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta? Beşiktaş, Süper Lig’in 15. haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Leipzig’i dış sahada 2-1 mağlup ederek son 16 turuna namağlup lider çıkan siyah-beyazlı ekip, geçen hafta Galatasaray’a karşı aldığı derbi galibiyetinin ardından, ligin bu sezonki flaş ekiplerinden Kayserispor’u da yenmeyi hedefliyor.

Kayserispor-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda 10 Aralık saat 19.30’da başlayacak müsabakayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. beIN SPORTS 1’den canlı yayınlanacak.

MUHTEMEL 11’LER…

BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan Gönül, Pepe, Tosic, Adriano, Atiba, Tolgay, Quaresma, Oğuzhan, Babel, Cenk Tosun

KAYSERİSPOR: Silviu, Lopes, Kana Bıyık, Sapunaru, Atila, Espinoza, Badji, Boldrin, Güray, Mendes, Umut Bulut

Beşiktaş’ta Caner Erkin cezalı, Necip Uysal ise sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

Moralli gidecekler

Beşiktaş, üst üste 3 resmi karşılaşmayı kazanarak formda bir görüntü ortaya koydu. Galibiyet serisine Ziraat Türkiye Kupası’nda Grandmedical Manisaspor’u 9-0 gibi farklı skorla yenerek başlayan siyah-beyazlı ekip, ardından çıktığı iki önemli karşılaşmayı da kazandı. Süper Lig’deki derbi mücadelesinde Galatasaray’a evinde 3-0 üstünlük kuran Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de Almanya temsilcisi Leipzig’i deplasmanda 2-1 mağlup etti.

FANATİK