ALIŞVERİŞ: Kendinizi renklere bırakın…

Sezonun yeni ürünlerini denemeden alışverişe başlamayın. Birbirinden çarpıcı güzellik ürünleri bayanları bekliyor…

Christian Dior Rouge Dior Double Rouge

Dior’un yeni çift renkli rujlarıyla dolgun dudak illüzyonu çok kolay. Tek hamlede dudakları kalem gibi çerçeveleyen bu rujlar, ortadaki açık rengiyle kestirme yoldan dolgu efekti veriyor.

YSL Beauty Mascara Vinyl Couture, 07-I’m The Storm

YSL Beauty’nin Vinyl Couture maskara serisine canlı tonlardan ışıltılı bitişlere yeni seçenekler eklendi. Simli formüllleriyle klasik görünümünüzü hareketlendiren bu renkler partiyi sokağa taşımak için birebir.

Giorgio Armani My Armani to go New Iconic Cushion

Armani’nin orta kapatıcılıktaki bu fondöteni ipeksi dokunuşu ve sağlıklı ışıltısıyla vazgeçilmezlerden. SPF23 içermesi, hafif formülü ve kullanışlı tasarımı onu favoriler arasına sokuyor.

Urban Decay All-Nighter Pollution Protection Makeup Setting Spray

Urban Decay’in ünlü All Nighter makyaj sabitleme spreyi yeni seçeneğiyle kendini şehir hayatına adapte ediyor. Artık makyajınız tüm gün kalıcılığını korurken cildiniz de çevre kirliliğine karşı kendini savunabilecek.

Urban Decay Trouble Maker Mascara

Ekstra hacim veren ve uzatan formülüyle gönlümüzde taht kuran Trouble Maker’ın en büyük artısı kalıcılığı. Gündüzden geceye devam eden makyajınızda kirpikleriniz daima mükemmel kalacak.

YSL Beauty Tatouage Couture

YSL Beauty’nin yeni ruju Tatouage, konforlu matlığın sırrını açıklıyor. Yeni nesil aplikatörüyle kolay uygulama sağlayan ürün, uzun süre kalıcı ve oldukça pigmentli.

Nars Man Ray for NARS Holiday Collection, Love Game Eyeshadow Palette

Nars’ın Man Ray ile çıkardığı özel Holiday koleksiyonu birbirinden renki ve çekici ürünler içeriyor. Love Game paleti ise günlük makyajınızda kullanabileceğiniz sıcak toprak tonları ve gece makyajınızı hareketlendirebileceğiniz mücevher renkleriyle oldukça kullanışlı!

Mac Snowball Collection, 36 Lash Gold

Yılbaşına özel Snowball koleksiyonu Mac ailesine ışıltı getiriyor. Koleksiyonun dikkat çekici üyesi ve parti makyajınızın kurtarıcısı altın renkli takma kirpikler hem cesur hem de kullanışlı.

Estee Lauder x Victoria Beckham, Morning Aura Illuminating Creme

Sabırsızlıkla beklenen Victoria Beckham x Estèe Lauder koleksiyonu güzellik meraklılarını hayal kırıklığına uğratmadı. Geniş bir ürün yelpazesine sahip koleksiyonun temel ürünlerinden bu makyaj bazı, sağlıkla parlayan yumuşak bir cilt için birebir.

Maybelline x Gigi Hadid Matte Lipstick, Taura

Gigi Hadid’în Maybelline ile olan işbirliği mat bitişli kremsi rujlarıyla dikkat çekiyor. Koleksiyondan Taura rengi ise hem Gigi’nin hem de bizim favorimiz. Gri alt tonlu bu nude renk dumanlı gece makyajınızdan doğal güzelliğinize tüm görünümlerle joker bir uyum sergiliyor.

VOGUE