SPOR: Yeni Malatyaspor-Beşiktaş maçı hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi’nde yüksekten uçan Kara Kartal, bugün Yeni Malatyaspor’a konuk olacak. İstanbul’da son idmanını 16 derecede yapan Beşiktaş’ın yıldızları, zafer için maça 1 derecelik atmosferde çıkacak. Peki, Yeni Malatyaspor-Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi’nde grubundan lider çıkmayı garantileyen ve Süper Lig’de deplasmanda oynadığı son iki maçı kazanan Beşiktaş 13. hafta maçında Yeni Malatyaspor’a konuk olacak. Devler Ligi’nde G Grubu 5. maçında Porto’yla Vodafone Park’ta 1-1 berabere kalıp son 16 biletini kapan Beşiktaş, lige kilitlendi. Son 2 sezonunu şampiyon olarak tamamladıkları Spor Toto Süper Lig’de istediği sonuçları alamayan Beşiktaş, bugün konuk olacakları Evkur Yeni Malatyaspor ’u devirip yeni bir serinin başlangıcını yapmayı hedefliyor. Porto maçı sonrasındaki takım çalışmalarında oyuncularını mutlak 3 puan parolasıyla hazırlayan teknik direktör Şenol Güneş, formda hücum hattıyla istediği 3 puanı alacağına inanıyor.

Yeni Malatyaspor-Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Yeni Malatya Stadı’nda saat 16.30’da başlayacak karşılaşmayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek. beIN SPORTS 1’den canlı yayınlanacak maçın spikerli anlatımı ve canlı skor takibi fanatik.com.tr’de…

Süper Lig’de 13. hafta maçları öncesi Beşiktaş 22 puan ve averajla 3., Evkur Yeni Malatyaspor ise 14 puanla 13. sırada bulunuyor.

MUHTEMEL 11’LER…

Yeni Malatya: Ertaç, Chebake, Yalçın, Sadık, Cissokho, Aytaç, Murat, Pereira, Barazite, Adem Büyük
ve Khalid

Beşiktaş: Fabri, Gökhan, Pepe, Mitrovic, Adriano, Quaresma, Atiba, Tolgay, Babel, Talisca ve Cenk

Kartal’da 3 eksik var…

Evkur Yeni Malatyaspor ile lig tarihinde ilk kez karşılaşacak Beşiktaş, deplasmandaki mücadeleye üç savunma oyuncusundan yoksun çıkacak. Akhisarspor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Dusko Tosic ve Gary Medel’in yanı sıra cezası devam eden Caner Erkin, Malatya’da forma giyemeyecek. Siyah-Beyazlılar’da, savunmanın ortasında Pepe’nin yanında Matej Mitrovic’in oynaması bekleniyor. Öte yandan Yeni Malatya’da ise sakat ya da cezalı isim bulunmuyor.

Babel’e derbi uyarısı…

Beşiktaş’ta Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesinde Ryan Babel sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Fenerbahçe, Trabzonspor ve son olarak Akhisarspor maçlarında sarı kart gören Hollandalı oyuncu sınıra geldi. Babel, Evkur Yeni Malatyaspor maçında da sarı kart görmesi halinde 14. haftadaki Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek. Teknik direktör Şenol Güneş’in bu konuda oyuncusunu özel olarak uyardığı bildirildi.

FANATİK