MAGAZİN: Tartışmaya nokta koydu!

Kate Winslet, Titanic filmi ile ilgili çıkan tartışmaya noktayı koydu. İngiliz oyuncu Kate Winslet, 20 yıl önce başrolünü Leonardo DiCaprio’yla paylaştığı ‘Titanic’ filmindeki ‘tahta kapı’ sahnesi hakkında ilginç bir itirafta bulundu. Hafta sonunda konuk olarak katıldığı bir dernek toplantısında konuşan efsane film Titanic’in Rose’u Kate Winslet, yıllardır süregelen ‘tahta kapı’ tartışmalara son noktayı koydu.

42 yaşındaki Winslet, “Son sahnelerdeki tahta kapı konusundaki görüşlere katılıyorum. Ben de o kapının üzerinde ikisi için de yeterli alan olduğunu düşünüyorum. Jack de oraya sığabilirdi” dedi.

NE OLMUŞTU?
James Cameron’ın yönettiği 1997 yapımı filmin sonunda, Jack (Leonardo DiCaprio) ve Rose gemi batmasına rağmen can yelekleri sayesinde su yüzeyine çıkabilmiş ve okyanusun ortasında yardım gelmesini beklemeye başlamıştı. Rose bir kapı parçasının üzerine çıkmış, Jack de suyun içinde Rose’un elini tutarak her ikisini de kurtulacaklarına inandırmaya çalışmıştı. Ancak bir süre sonra Rose, Jack’in soğuktan dönerek öldüğünü fark etmiş ve ellerini çözerek Jack’in okyanusta gözden kaybolmasını izlemişti.

Ancak hem Rose hem de Jack’in tahta kapı üzerine kolaylıkla sığabileceği yönünde birçok eleştiri alan film için sosyal medyadan da konuyla ilgili birçok görsel paylaşılmıştı.

POSTA