MAGAZİN: 5. aylarını kutladılar!

Yazar Metin Hara ile dünyaca ünlü model Adriana Lima, birlikteliklerinin 5. ayını kutladılar. Adriana Lima sosyal medya hesabından Metin Hara’ya övgüler sıraladı ve yeni yogistine teşekkür etti. Geçtiğimiz gün yazar sevgilisi Metin Hara ile ay dönümlerini kutlayan ve Instagram hesabından “Tam olarak 5 ay önce bugün tanıştım, aşkı seçtim. Yeni bir başlangıcın başlangıcı” mesajıyla paylaşan Adriana Lima’dan aşk dolu bir paylaşım daha geldi.

Lima son paylaşımın altına “Hayat bazen size rehberlik etmesi için beklenmedik melekler gönderir. Hayatımın aşkı Metin Hara ile ilk tanıştığımda bu melekler bana aşkın/sihrin mümkün olduğunu ve tek yapman gerekenin onlara inanmak olduğunu sabırla gösterdi” dedi.

36 yaşındaki model sözlerine şöyle devam etti: Fakat insan olarak beni durduran bazı korkularım/travmalarım var. Ve işte ona minnetle onun sevgisiyle uyanıp kendimi tamamen kendimi ona adıyorum. Söylemem gerekir ki kendimi, kaynağımı, uyanışımı, ışığımı, aydınlarımı buldum. Ve tekrar söylmem gerekir ki bu hiç de kolay bir yolculukla olmadı ve hayatta utanacak hiçbir şey yok, nihayetinde hepimiz insanız… Duygularımız var.

“Bu kapıyı benim için açtığın için sana teşekkür ediyorum aşkım… ama bu benim ilk bebek adımlarımdı, aşkımdan/rehberimden binlerce mil uzaktayım. Ama yine evren bana birkaç melek daha göndererek aşk yolumda bana rehberlik etmelerini sağladı”

“Fotoğraftaki bu yeni melek korkularımla nasıl yüzleşeceğimi öğretti… Sevgin/zamanın/rehberliğin için teşekkür ederim. Bunu mümkün kıldığın için sana teşekkür ederim Noelia Madiedo”

Lima sözlerini “Aydınlanmış arkadaşlarımla birlikte olacağım bu yeni yol için heyecanlıyım. Tüm kalbimle size teşekkür ederim” diyerek bitirdi.

NTV