AKTÜEL: 10 Kasım’da okullar tatil mi?..

10 Kasım tatil mi? Milyonlarca öğrenci bu sene Cuma gününe denk gelen 10 Kasım’da okullar tatil olacak mı merak ediyor. 10 Kasım 1938’de kaybettiğimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönemi nedeniyle bu sene de saat tam 09.05’te sirenlerle anılacak. Peki 10 Kasım Cuma günü okullar tatil mi?
10 Kasım’da Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü nedeniyle çeşitli program ve anma törenleri düzenlenmekte. Bu sene Ulu Önder Atatürk’ün 79. ölüm yıldönümü. 10 Kasım’ın Cuma gününe denk gelmesi ile birlikte öğrenciler Cuma günü tatil olacak mı sorusuna yanıt arıyor.

10 KASIM RESMİ TATİL Mİ? OKULLAR TATİL OLACAK MI?

10 Kasım, Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümüdür. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sene de 10 Kasım resmi tatil olarak kabul edilmemektedir. Mustafa Kemal Atatükr, 10 Kasım 1938’de saat 09.05’te hayata gözlerini yummuştur. Her yıl Atatürk’ü anmak için resmi kurumlarda, okullarda anma törenleri ve etkinlikleri düzenlenir. 10 Kasım Cuma günü okullarda eğitim ve öğretim kaldığı yerden devam edecektir. Milliyet