MÜZİK: En çok cover’lanan şarkılar

YouTube, “Tüm Zamanların En Çok Cover’lanan Şarkıları” listesini yayımladı. On5yirmi5.com’da yer alan habere göre, YouTube ilk kez platformda paylaşılan en popüler cover parçalar listesini yayımladı. Liste aynı zamanda bu sanatçılara duyulan sevginin de göstergesi niteliğinde. Cover şarkıların iki özelliği bulunuyor hem orijinal sanatçıların müziklerini tanıtmalarına yardımcı oluyor, hem de yeni sanatçıların da orijinali yeniden yorumlayarak bilinirlik ve ün kazanmalarını sağlıyor. YouTube’da ortaya çıkan sonuçta, hemen herkesin kendini Adele şarkılarında denediğini söylenebilir. John Legend´in “All of Me” ve Leonard Cohen’in “Hallelujah” şarkıları ise YouTube’daki içerik üreticilerinin en çok ilgisini çeken şarkılardan.

Tüm zamanların en çok cover’lanan şarkıların listesi şöyle:

John Legend – All of Me

Justin Bieber – Love Yourself

Imagine Dragons – Radioactive

Leonard Cohen – Hallelujah

Adele – Someone Like You

Adele – Hello

A Great Big World, Christina Aguilera – Say Something

Christina Perri – Jar of Hearts

Sam Smith – Stay With Me

Coldplay – The Scientist

 

 

EKSTRA ÜCRETSİZ MOBİL UYGULAMA

Radyo Beşiktaş canlı yayınlarını müzik, spor, gündem, aktüel, siyaset, iş dünyası, kültür,magazin, otomobil, teknoloji, eğitim, sağlık, emlak, turizm, alışveriş, dünya haberleri ve söyleşiler ile sürdürüyor…
1 Nisan 2005 tarihinde yayın hayatına başlayan ve internet üzerinden ilk kez canlı yayını gerçekleştiren Radyo Beşiktaş dünyanın her yerinden milyonlara hitap etmeye başladı. Hafta içi kesintisiz hit müzik ağırlıklı canlı yayın yapmaktadır. Belirli saatlerde haber. söyleşi şeklinde canlı yayınlarını sürdüren Radyo Beşiktaş, kendi stüdyolarında konuklarıyla birlikte dünyanın her yerinde dinlenmektedir.
Radyo Beşiktaş yayınları hafta içi saat 11.00-18.00 arasında olup, özel konuklar, spor, siyaset, iş dünyası gibi haber programlarında sosyal medya üzerinden dinleyicilerimize duyurulmaktadır.
Canlı yayınlarımız www.besiktas.com.tr dünyanın her yerinden rahatlıkla üzerinden dinlenmektedir.
Ayrıca mobil uygulamamız ile de ücretsiz indirerek dilediğiniz yerden dilediğiniz zaman canlı yayınlarımızı dinleyebilirsiniz.Tüm bu işlemleri www.besiktas.com.tr ana sayfadan yapabilirsiniz. Ana sayfadaki Medya Player’i tıklayarak, tüm uygulamalarda (Pc / Android / Ipad / Iphone vb…) canlı yayınları dünyanın her yerinden rahatlıkla dinleyebilirsiniz.