MAGAZİN: Ünlü modelin milyon dolarlık cenneti

Dünyaca ünlü modelin 6,5 milyon dolarlık villası dudak uçuklatıyor. Kim Kardashian’ın üvey kız kardeşi, süper model Kendall Jenner’ın 6,5 milyon dolarlık villası magazin dünyasında en çok konuşulan konulardan biri oldu. Ünlü yıldızın yaklaşık 19 milyon Türk Lirası değerindeki villasında havuzdan tenis kortuna birçok aktivite alanı bulunuyor. Victoria Secret mankeni olan 20 yaşındaki Jenner, bütün dünyada lüks yaşam tarzlarıyla tanınıyor. Ünlü yıldız, 6,5 milyon değerindeki villasını Hollywood’un sevilen çifti Emily Blunt ve John Krasinski’den satın aldığı öğrenildi.

İndirimle Satın Aldı


Ünlü süper modelin Blunt ve Krasinski çiftinden evi indirim ile aldığı da magazin dünyasında konuşulan konulardan biri oldu. 6,9 milyon dolardan satışa sunulan evi Jenner 6,5 milyon dolara indirim ile satın aldı.

Altı Yatak Odası Var!


Hollywood’da yer alan villa da altı adet yatak odası, beş tane banyo ve dev bir havuz bulunuyor. Evde bunun dışında bir adet medya odası, masaj salonları, egzersiz odaları da mevcut.

İtalyan esintileri


Isıtmalı bir havuzu bulunan villanın ısıtmalı havuzu dışında İtalyan dekorasyonundan etkilenilmiş, gurme mutfağı da bulunuyor. Westwood’ta bulunan villanın manzarası ise dudak ısırtacak cinsten. Ev, panaromik Batı Hollywood manzarasına bakıyor. Dinlenme alanlarda rahatlığın ön planda olduğu villada sade detaylar dikkat çekiyor.

Pastel tonların hakimiyeti

Altı yatak odası bulunan evin sade dekorasyonu dikkat çekiyor. Ağırlıklı olarak pastel renklerin kullanıldığı dekoratif unsurlar, evin lüks yapısı ile dengelenmiş.

MİLLİYET EMLAK