SPOR: ‘En iyi takıma karşı oynayacağız’

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Monaco maçı öncesi yaptığı basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Şenol Güneş, “Grupta oyuncu kadrosu en iyi olan takıma karşı oynayacağız” derken; Caner, Orkan ve Mustafa’nın maç kadrosunda olmayacağını açıkladı.

Monaco’yu öven ve rakiplerin birbirlerini az da olsa tanıdıklarını belirterek Güneş, “Zor bir maç oynayacağız. Bireysel olarak çok iyi oyuncuları var. Grupta oyuncu kadrosu en iyi olan takıma karşı oynayacağız. Sidibe ve Falcao yokken bile Keita Balde, Jovetic gibi isimler forma giyecek. Onları bir eksik olarak görmüyorum. Takım olarak son 2 maçta daha da iyi oynuyorlar. Kazanmak bizim için bir avantaj olacak ama kaybetmemek de bizim için avantaj. İlk amacımız kazanmak, sonra beraberlik. Kaybetmemek için mücadele edeceğiz” dedi.

Güneş şöyle devam etti: “Puan üzerinden gitmeyeceğiz ama biliyoruz ki kazanırsak gruptan çıkacağız. Yeri geldiğinde savunma, yeri geldiğinde hücum yapacağız. Kendimizi test ettik, olumsuz bir durum ortaya çıkmadı. Sakatlık olmazsa Mustafa, Orkan ve Caner kadroda olmayacak.” Seyircinin önemli bir etken olduğunu belirten Şenol Güneş, “Seyircinin etkisi çok önemli ama bizim oyunumuz da çok önemli. Rakip de dinamik bir futbol oynayacak. Keyifli bir maç ols un” diye konuştu.

FOTOMAÇ