SPOR: ‘Oyun oynanırken kural değişmez!’

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, son dönemde yaşanan gelişmelerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Orman, “Başka kulüpler site kurduruyorlar. Sosyal medyadan anamıza babamıza küfrettiriyorlar. Bunu biz de yapalım o zaman!” dedi.Orman, şunları söyledi:

‘Oyun oyanırken kural değişmez!’

“90’lı yılların sonunda Galatasaray Avrupa’da misyon üstlenmişti. Şimdi de bunu biz yapıyoruz. Yukarı giden takımı aşağı çekmeye çalışıyorlar. Beşiktaş’a bunu yapıyorlar. Caner Erkin birçok takımda oynadı. Başka takımlarda Caner’e bu yapılmadı, Beşiktaş’ta yapılıyor! Caner Erkin özür diledi. Oyuncumuz milli bir oyuncu. Cezayı abartarak veriyorlar. Oyun oynanırken kural değişmez! Bu benim değil, TFF başkanımızın lafı. Kamuoyunun lafıyla, baskısıyla ceza verilmemesi lazım. Başka kulüpler site kurduruyorlar. Sosyal medyadan anamıza babamıza küfrettiriyorlar. Bunu biz de yapalım o zaman!”

‘Biz de bu işleri köpürtmesini çok iyi biliriz!’

“Beşiktaş’ı kayırıyorlar algısı yüzünden herkes Beşiktaş’a zarar vermeye çalışıyor. ‘Beşiktaş kollanıyor’ diyorlar. Ne kollanması? Sarı kart, kırmızı karttan gözümüzü açamıyoruz. Düdüklerden oyun oynayamıyoruz. Efendi Beşiktaş’ız diye uysal koyun da değiliz! Kamuoyunun tepkisine göre ceza verilecekse, biz bu işleri köpürtmesini çok iyi biliriz! Oyuncularım savcılığa çağrılıyor. Benim oyuncularım adam mı öldürmüşler, ne yapmışlar? Bu ülkede başkan başkana yumruk atıyor.”

FANATİK