BEŞİKTAŞ: Anıt 29 Ekim’de açılıyor!

‘Bayramlar Beşiktaş’ta kutlanır’ diyoruz ya; işte o onur ve gurur verici günlerden biri daha geliyor!!! Ve biz diyoruz ki; hazır mısın Türkiye? 29 Ekim’i Beşiktaş’ta on binlerle yürekten kutlamaya? Biz varız, ya siz?
Unutmayın hepimizden farklı sesler çıksa da birlikte bir bütünün çok güzel parçalarıyız. Ve biriz, tekiz….
Peki, ne mi yapıyoruz bu onurlu günde? 29 Ekim’de! Elbette ki Cumhuriyetimize, atalarımıza, şehitlerimize sahip çıkıyoruz. Unutmuyoruz, unutturmuyoruz. Cumhuriyeti sonuna dek yaşatanlar, yaşatmak isteyenlerle ‘uygun adım ileri’ yürüyoruz, hem de meşalelerle…

29 EKİM’E YARAŞIR DOLU DOLU, YOĞUN BİR PROGRAM…
BU ONURLU GÜNE, GURUR VERİCİ BİR AÇILIŞ…
Cumhuriyet’in 94. Yıldönümü Beşiktaş’ta görkemli bir şölene dönüşecek. Konserler, binlerin katılacağı fener alayı…Ve dahası!!!

BARBOROS MEYDANI’NDA MEŞALELER YANAR, YAŞŞA MUSTAFA KEMAL PAŞA YAŞA!!!
Önce 15 Temmuz şehitler anıtı açılacak… Ardından Onbinlerin tek yürek olup Balmumcu’dan başlatacağı ve Barboros Meydan’da son bulacak fener alayı yürüyüşü…Bakmayın son bulan yürüyüş dediğimize ardından meydanda bizi ‘İzmir’in dağlarında çiçekler açar, yaşşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa’ diyerek İzmir marşıyla Haluk Levent karşılıyor olacak….Ve tabii İbrahim Yazıcı önderliğindeki Beşiktaş Filarmoni Orkestrası ve Türkiye’ye ses veren o güzel Beşiktaş çocuk korosunun da hakkını yemeyelim. Onlar da şarkıcı Haluk Levent ile aynı sahneyi paylaşacak.

VE DEĞERLİ BASIN MENSUPLARIMIZ ŞİMDİ DE PROGRAMIN ÖZETİ:

BEŞİKTAŞ ŞEHİTLERİNİ UNUTMAYACAK
ÖNCE “15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE CUMHURİYET ANITI’’AÇILIŞI: SAAT 16.00
Cumhuriyetin 94. Yıldönümünde İstanbul’da kutlamaların adresi yine her yıl olduğu gibi Beşiktaş olacak. Ve bu bayramda şehitlerimize ayrı bir parantez açılacak.
15 Temmuz’da temelleri atılan ‘’DEMOKRASİ VE CUMHURİYET ANITI’’cumhuriyetimizin 94. yıl dönümünde Ortaköy’de açılacak. Cumhuriyetimizin kuruluş yılına atıfta bulunarak 1923 cm uzunluğunda olan anıt, 15 Temmuz’da şehit olan 249 şehidimizi temsil ediyor. Sadece 15 Temmuz şehitleri değil, bu vatan için gözünü kırpmadan canını feda eden, Kıbrıs şehitleri, Kore şehitleri, Basın şehitleri ve bölücü terör örgütü tarafından hayatını kaybeden şehitlerimizin de ismi anıtta yer alacak.

VE FENER ALAYI: 19.00’DA /BİNLER MEŞALELERLE BALMUMCU’DA BULUŞACAK
Saatler 18.30’u gösterdiğinde Beşiktaş kırmızı- beyaz renge bürünmüş olacak bile. Çünkü saat 19’da herkes tek yürek olacak…’Sen, ben, bu, şu, o yok!’ Bu milletin tüm evlatları….

HALUK LEVENT VE BEŞİKTAŞ FİLARMONİ ORKESTASI…
Barbaros Meydanı’nın da meşalelerle başlayan fener alayı Balmumcu Meydanı’nda son bulacak. Ve hemen akabinde ünlü sanatçı Haluk Levent sevilen şarkılarını Beşiktaşlılar için seslendirerek Cumhuriyet coşkusu doyasıya yaşanacak. Etkinliğe Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, birbirinden değerli Cumhuriyet aşığı ünlü sanatçı ve binlerce değerli vatandaşımız katılacak. Cumhuriyetimizin 94. Yılını kutladığımız bu anlamda ve özel günde elbette siz değerli basın mensuplarımızın da bizi onurlandırması mutluluğumuza mutluluk… Coşkumuza coşku katacak …

Tarih: 29 EKİM 2017 PAZAR GÜNÜ
Saat: 16:00 15 Temmuz Şehitler Anıtı açılışı
Adres: Ortaköy/ Ortabayır Sokak
Saat: 19.00 Fener Alayı Balmumcu’dan başlıyor
Saat:20.00 konserler / Haluk levent
İletişim: Ahmet Okyar: 0545 565 07 72